Mesela en unlu yalanlarindan biri bu:
Super fantazi vardi ama.. Aklima geldikce gulmekten kendimi alamiyorum..Lutfen hatırlatmayın bana kabatası..
Gezide ac kalınca pisirip yedigimiz basortulu bacılarımız aklıma geliyor, derin bir vicdan azabı duyuyorum :'(
Mesela en unlu yalanlarindan biri bu:
Tavsiye ederim
Seçme ve seçilme hakkını da unutmayalım şimdi o beğenmedikleri laiklik sayesinde uzun adamlarına oy verebiliyorlarzaten o nefret ettikleri laiklik olmasaydı. evden dışarı rahat çıkabilecejklermiydi. bir adamın kaçıcı eşi olacaklardı kimbilir. hareketlerine,yaşamlarına devamlı karışılacaktı. . hakları asla olmayacaktı.
da işte anlayana
Benim paylasimimin hic bir yerinde Sozcu gazetesi yok.. nerden cikariyorsun?Evet kaçtım çok korktum çünkü beni de yiyen olur burda teker teker gelin tabi saka bi yana herkesin düşüncelerine saygı çerçevesinde olduğu sürece saygım var gece kaçmadım konservelerimi hazirliyordum fotosunuda paylaştım ilgili sayfada gelgelim haberlere sabah zaman sözcü vs. bunları pek takip etmiyorum senin paylaşımında gördüm. Ama su bir gerçek ki RTE nin yaptığı yatırımları da inkar etmeyin lütfen sadece duble yol değil tabiki ben burda atlatsamda herkes kendi inandiginin peşinden gidecektir bende tabi ki.. senin siyasi görüşün ne onuda bilmiyorum chp mi hdp mi ama ınan saygı duyuyorum üç noktalarda değilim yani düşmanlık beslemiyorum
Benim paylasimimin hic bir yerinde Sozcu gazetesi yok.. nerden cikariyorsun?
RTEye gelince.. Her halde bu ulkeye hizmet edecek, yol yapacak, kopru yaptiracak.. Kendinden once gelenlerin de yaptigi gibi.. Adam bos araziye basbakan gelmedi sonucta. Onu bos bos koltukta otursun, sefa sursun, ahkam kessin diye de secmedi bu millet, basbakanken aldigi 14 milyar maasi babamizin hayrina vermiyorduk degil mi? Bedava yapmiyor ne yapiyorsa, ucretini aliyor.
Sen de calisiyorsundur belki.. Milyonlarca insan calisiyor bu ulkede.. Patronlarina hizmet ediyorlar, iyi kotu bir is beceriyor, karsiliginda da ucret aliyorlar. Sen isyerinde istedigin kadar basarili sayil, kasadan bir kac milyari hic ettigin soylentisi o isyerinde yayilirsa en iyi ihtimalle isin asli sorusturulana ve o hesaplar didik didik incelenene dek uzaklastirma alirsin, hatta diger isciler arasinda bu olay sakiz olduysa bunu bile beklemez patron, kovulursun.. Hani? Hani?
Bu kadar da degil.. Sen calistigin isyerinde adamin milli degerlerine hakaret edersen, musterileri asagilar doversen sana aninda kapiyi gosterirler, "ama adam su projeyi de basari ile teslim etti" demezler, yerini dolduracak biri bulunur illa ki koca sehirde.. Hani? Hani?
Oyle basit degil iste.. Yol yapti, insaat yapti ile bitmez bu isler.. Adalet islemezse halk koca ulkede samar oglanina cevirir adami..
Sagol canim.. Bazen bosa yaziyormusum gibi gelse bile avatarimdaki deyise kendimce uymaya calisiyorum. Canin istedi mi sen de benden asagi yazmiyorsun valla, dokturuveriyorsun..Üff ne güzel yazıyon var yaaaa
Sagol canim.. Bazen bosa yaziyormusum gibi gelse bile avatarimdaki deyise kendimce uymaya calisiyorum. Canin istedi mi sen de benden asagi yazmiyorsun valla, dokturuveriyorsun..
Sagol canim.. Bazen bosa yaziyormusum gibi gelse bile avatarimdaki deyise kendimce uymaya calisiyorum. Canin istedi mi sen de benden asagi yazmiyorsun valla, dokturuveriyorsun..