[QUOTE="efide, post: 42079229, member: 657706"]İyiki mevlanayla Şemsi öğrenmişsin heryazına sok.Alakaya maydonoz.
Hakaret yazılarında bile sen git Şemsin kucağına bilmem ne!
Yazarmısın sen! Birilerinin kucağında kendini yazar mı zannediyosun.
Peki.alakaya maydoanoz değil.
bunu ethem sancak dediği için örneek vermiş,
şu demeç üzerine kısaca,
dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum. Doğrusu solcuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor...” ifadelerini kullandı.
http://www.evrensel.net/haber/112826/sancak-tayyip-erdogani-tanidikca-asik-oldum
bunu diyen adama laf atmış zaten. bu adamın ,ben aşığım erdoğana demesi ve bu aşk şems mevlana gib büyük bir aşk olay olmuştu. sanırım bu haberi okumamışsınız[/QUOTE]Peki.
Erdoganı halkın sevmesiyle Şems ile Mevlana sevgisi ne alaka işte kendince yazısına hava mı katıyor Mevlana Şems diyerek.
Off! Yapmayacaktın bunu!
Üniversite mezunları yok mudur sevenleri arasında, elbette var.
Ama özellikle kırsal kesimdeki insanların, internetten, çeşit çeşit gazetelerden bihaber olan insanların, hani o döl tutmayan avrada kuma gelir düşüncesinde olan insanların tutkunluğu yok sayılamaz, bu kesimden çok oy gidiyor.
Hiçbirine gıcık değilim, en sinir olduğum yurt dışında yaşayanların oy kullanması. Hangi partiyi desteklediği önemsiz. Bir kaç yıl içinde dönüş yapacaksa tamam, onun dışında zaten ülkede yaşamıyorsun, sen dur, yaşayanlar yönlendirsin.
Fazla sözcü okuyorsunuz sanırım
En buyuk sebep budur. Satilan limanlarimiz, seker fabrikalarimiz, Tekel-Telsim-Turkcel gibi sirketlerimiz, madenlerimiz, hatta ormanlarimiz, kiyi seritlerimiz, buna ragmen uce katlayan dis borcumuz, tarimda ve hayvancilikta disa bagimli hale gelisimiz.. Hergun halktan baska bir kesimin ve milli degerlerimizin asagilanmasi ve hakaretlere ugramasi da cabasi tabii.. Bunlar olurken "bir yuzugum var, ikincisi olursa Erdogan haram yedi dersiniz" diyen adam karun kadar zengin oldu..
Ne yapayim? Sabah mi okuyayim?Fazla sözcü okuyorsunuz sanırım
Tavsiye ederimNe yapayim? Sabah mi okuyayim?Ayrica capsi sozcuden almadim.
Sabahi mi? Yalan haber yaptigi 1000 kere ispatlanmis bir gazeteyi? Canim gulup eglenmek isterse mizah dergisi niyetine okurum belki..Tavsiye ederim
Ispatlayan kim acaba ya da öyle olduğunu inandiran oda önemli tabiSabahi mi? Yalan haber yaptigi 1000 kere ispatlanmis bir gazeteyi? Canim gulup eglenmek isterse mizah dergisi niyetine okurum belki..
Mesela en unlu yalanlarindan biri bu:Ispatlayan kim acaba ya da öyle olduğunu inandiran oda önemli tabi