Tayyip Erdoğan takıntısına neden olanları açıklıyorum

[QUOTE="efide, post: 42079229, member: 657706"]İyiki mevlanayla Şemsi öğrenmişsin heryazına sok.Alakaya maydonoz.
Hakaret yazılarında bile sen git Şemsin kucağına bilmem ne!

Yazarmısın sen! Birilerinin kucağında kendini yazar mı zannediyosun.

alakaya maydoanoz değil.
bunu ethem sancak dediği için örneek vermiş,
şu demeç üzerine kısaca,
dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum. Doğrusu solcuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor...” ifadelerini kullandı.

http://www.evrensel.net/haber/112826/sancak-tayyip-erdogani-tanidikca-asik-oldum
[/QUOTE]
Peki.
Erdoganı halkın sevmesiyle Şems ile Mevlana sevgisi ne alaka işte kendince yazısına hava mı katıyor Mevlana Şems diyerek.

alakaya maydoanoz değil.
bunu ethem sancak dediği için örneek vermiş,
şu demeç üzerine kısaca,
dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum. Doğrusu solcuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor...” ifadelerini kullandı.

http://www.evrensel.net/haber/112826/sancak-tayyip-erdogani-tanidikca-asik-oldum
Peki.
Erdoganı halkın sevmesiyle Şems ile Mevlana sevgisi ne alaka işte kendince yazısına hava mı katıyor Mevlana Şems diyerek.[/QUOTE]
bunu diyen adama laf atmış zaten. bu adamın ,ben aşığım erdoğana demesi ve bu aşk şems mevlana gib büyük bir aşk olay olmuştu. sanırım bu haberi okumamışsınız

Peki.
Erdoganı halkın sevmesiyle Şems ile Mevlana sevgisi ne alaka işte kendince yazısına hava mı katıyor Mevlana Şems diyerek.
bunu diyen adama laf atmış zaten. bu adamın ,ben aşığım erdoğana demesi ve bu aşk şems mevlana gib büyük bir aşk olay olmuştu. sanırım bu haberi okumamışsınız[/QUOTE]
evt okumamaştım.
Hımm o babda laf mı atmış yani alakaya maydonoz olmamış ama yinede bu adam Mevlana ve Şemsin arasındaki mevzuyu zorla başka bir boyutta ima etmesi itici.
Düzeltme için saol oky.

Bide ona ne halk istediğini sever herkes herşeyi görüyor duyuyor demekki bi akıllı kendileri degil halkı salak yerine koymaktan vazgeçmeliler.önce kendileri bu takıntıdan kurtulmalı.

Son düzenleme:
11811481_406731716201369_7353491951021979553_n.jpg

En buyuk sebep budur. Satilan limanlarimiz, seker fabrikalarimiz, Tekel-Telsim-Turkcel gibi sirketlerimiz, madenlerimiz, hatta ormanlarimiz, kiyi seritlerimiz, buna ragmen uce katlayan dis borcumuz, tarimda ve hayvancilikta disa bagimli hale gelisimiz.. Hergun halktan baska bir kesimin ve milli degerlerimizin asagilanmasi ve hakaretlere ugramasi da cabasi tabii.. Bunlar olurken "bir yuzugum var, ikincisi olursa Erdogan haram yedi dersiniz" diyen adam karun kadar zengin oldu..:KK57::KK57::KK57:

Üniversite mezunları yok mudur sevenleri arasında, elbette var.

Ama özellikle kırsal kesimdeki insanların, internetten, çeşit çeşit gazetelerden bihaber olan insanların, hani o döl tutmayan avrada kuma gelir düşüncesinde olan insanların tutkunluğu yok sayılamaz, bu kesimden çok oy gidiyor.

Hiçbirine gıcık değilim, en sinir olduğum yurt dışında yaşayanların oy kullanması. Hangi partiyi desteklediği önemsiz. Bir kaç yıl içinde dönüş yapacaksa tamam, onun dışında zaten ülkede yaşamıyorsun, sen dur, yaşayanlar yönlendirsin.

Üniversite mezunları yok mudur sevenleri arasında, elbette var.

Ama özellikle kırsal kesimdeki insanların, internetten, çeşit çeşit gazetelerden bihaber olan insanların, hani o döl tutmayan avrada kuma gelir düşüncesinde olan insanların tutkunluğu yok sayılamaz, bu kesimden çok oy gidiyor.

Hiçbirine gıcık değilim, en sinir olduğum yurt dışında yaşayanların oy kullanması. Hangi partiyi desteklediği önemsiz. Bir kaç yıl içinde dönüş yapacaksa tamam, onun dışında zaten ülkede yaşamıyorsun, sen dur, yaşayanlar yönlendirsin.

:KK70:Kapatsinlar universiteleri, oylari yuzde seksenlere ciksin o zaman..

Yurtdisinda yasayanlarin cogu ulke duzelse doner zaten.. Donecek bir yerleri kalmamasindan korkuyorlar. Mesela ben.. Burada huzur icinde yasayip gidiyorum. Kizimla konusuyoruz, donunce filancanin konseri olursa semtimizde gidersin diyorum, ya bomba patlarsa diyor. En basitinden, is guvenligi bir yana, can guvenligi bile kalmadi ulkede..

Ben sadece sırf dış görünüşü külhan beyi havalarından sevdiklerini düşünmezdim

işte yol yapıyor millet ona tav oluyordur sözde ekonomi dışarıdan iyi gibi gözüküyor

tabi ki olmazsa olmazı dini siyasete alet ediyor insanların o türlü duygularını sömürüyor onun da etkisi vardır derdim kendimce

taki

bir kaç koyu fanatiğiyle sohbet edene kadar konu bu meselelerden açılınca

ona oy vermelerinin ilk sırasında yer alan maddeler çünkü yakuşuklu uzun:KK57:

heytt deyince yumruğunu masaya vurar kırar(erkek dediğin böyle olmalı)

o yahudilere nasıl ayar verdi (one munite meselesi)

meğerse o kitlenin büyük çoğunluğu için bunlar önemliymiş

yoksa icraatlar filan değil

yolsuzluk meselelerine verdikleri cevap çalsın kim çalmıyor ki helal olsun

11811481_406731716201369_7353491951021979553_n.jpg

En buyuk sebep budur. Satilan limanlarimiz, seker fabrikalarimiz, Tekel-Telsim-Turkcel gibi sirketlerimiz, madenlerimiz, hatta ormanlarimiz, kiyi seritlerimiz, buna ragmen uce katlayan dis borcumuz, tarimda ve hayvancilikta disa bagimli hale gelisimiz.. Hergun halktan baska bir kesimin ve milli degerlerimizin asagilanmasi ve hakaretlere ugramasi da cabasi tabii.. Bunlar olurken "bir yuzugum var, ikincisi olursa Erdogan haram yedi dersiniz" diyen adam karun kadar zengin oldu..:KK57::KK57::KK57:
Fazla sözcü okuyorsunuz sanırım :KK48:

X