Tayyip Erdoğan takıntısına neden olanları açıklıyorum

Sağolun , bacımı genelde sizler için kullanıyorlar ilerde 4 lemek için :))) ama sizler 4. Olmayı lütuf sayarsınız o başka..hem rahatlığınız tam bir hırsız rahatlığı...eee savunduğunuz zihniyetin tarzını da benimsemişsiniz..size iyi yemeler haramzedeler..:)))
Pardon " bacım " :))))))))))
Size bacım hitabı neden bu kadar ağır gelmiş bacım yöresel bir hitap şekli ve benim memleketimde çok kullanılır ama yok sizin gibi sapık zihniyetliler verecek cevabi olmayanlar başka anlamlara çekiyor

Ya bu tartışmalar beni çok üzüyor,
Ne demek laik kemalist? Laikliğe düşman mısın? Atatürke düşman mısın? Bu sözlerinden bu çıkıyor..işte buna şaşırmaka elde değil
Sağolun , bacımı genelde sizler için kullanıyorlar ilerde 4 lemek için :))) ama sizler 4. Olmayı lütuf sayarsınız o başka..hem rahatlığınız tam bir hırsız rahatlığı...eee savunduğunuz zihniyetin tarzını da benimsemişsiniz..size iyi yemeler haramzedeler..:)))
Pardon " bacım " :))))))))))

Şu iki mesajı bu Şahsiyeti anlamak ve tanımak için ne kadar yeterli.

AKP fanatikleri doğada sıklıkla görülüp her durumu kendi lehlerine çevirmeye çalışmaları ve bunun için gerekirse kendilerini, ortada duran gerçekleri yalanlamalarıyla ünlüdürler. Hayli saldırgan olan bu tür kendi familyası dışında hiçbir türle iletişim kurmaz, kendi familyası içindeyse inanılmaz bir biat kültürü, adeta tapınma ritüeli geliştirmiştir. Kutuplaştırmak, terörden nemalanmak, kendi gibi olmayandan nefret etmek ve özgürlüklerini kıskanıp ellerinden almak istemek bu türün günlük aktiviteleridir. Kendi haline bırakınız, bu gidişle kısa sürede doğada kendi kendini yok edicektir :KK76::KK76:

AKP fanatikleri doğada sıklıkla görülüp her durumu kendi lehlerine çevirmeye çalışmaları ve bunun için gerekirse kendilerini, ortada duran gerçekleri yalanlamalarıyla ünlüdürler. Hayli saldırgan olan bu tür kendi familyası dışında hiçbir türle iletişim kurmaz, kendi familyası içindeyse inanılmaz bir biat kültürü, adeta tapınma ritüeli geliştirmiştir. Kutuplaştırmak, terörden nemalanmak, kendi gibi olmayandan nefret etmek ve özgürlüklerini kıskanıp ellerinden almak istemek bu türün günlük aktiviteleridir. Kendi haline bırakınız, bu gidişle kısa sürede doğada kendi kendini yok edicektir :KK76::KK76:
Sana söylenecek çok fazla söz var da neyse kendi çapında senin de eğlenmeye yorum yapmaya çalışmaya! hakkın var

Lütfen herkes yazdıklarına dikkat etsin.
Birde banlandığınızda 2. Üyelikle gelmeyin, bu ara çok moda oldu, banlan diğer üyelikle gel ne güzel.

Yorum yazmiyacaktim siyaset gerçekten geriyor özellikle şehit haberleri ve kendi ihtirasları egolari için nerde masum fakir fukara varsa onların canları üzerinden siyaset yapanları gorunce ve o masumların caninin yandığını görünce iyiden geriliyorum..

Yorumları okudum dedim ki bilmek farklı bir şey öğrenmek farklı bir şey biliyormus gibi yapmak cok farkli bir sey ve komik bir şey birde bildiğini öğrendiğini yaşamak çok daha farklı bir şey

Biri demiş ama kim bilmiyorum,cahil dostum olacağına bilgili bir düşmanın olsun ...

X