tayt üzerine salaş kazak tunik arıyorum

asuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
257
62
118
arkadaslar tayt üzerine giymek için salaş tunik arıyorum yardımcı olabilecek var mı?

ilk 3 ürün cok güzel beyaz pembe ve desenli. fakat bedende nasıl duruyor görebilme imkanım var mı benim boyum uzun cünkü bu biraz kısa gibi görünüyor birde fiyatını ögrenebilirmiyim

Bedende kesinlikle çok salaş duruyor..Yani bunları 48 bedenler bile giyebilir normal kazak niyetine.
Benim boyum 167, saydığın ilk üç, dizden bir karıştan daha az tukarıda duruyor.

Hepsinin omuz hizasından boyları 74 cm. Mor gömleğin 68 cm.

ilk 3 ürün cok güzel beyaz pembe ve desenli. fakat bedende nasıl duruyor görebilme imkanım var mı benim boyum uzun cünkü bu biraz kısa gibi görünüyor birde fiyatını ögrenebilirmiyim

slm fı tunuklerın fıyatları nedır acaba

pembeyi cok begendim 15 tl sanırım degil mi? hiç giyildi mi yani herhangi deforme var mı? birde özelden ödeme sekli ve ulastırma nasıl oluyor anlatırsan cok sevinirim.tskler simdiden

Ürünlerin hepsi kusursuz. 1- 2 kerek gi,yildi.
Beğendiğiniz başka varsa yazın, tek ürün için kargo mantıksız olacaktır.
Ödemeyi nasıl arzu ederseniz öyle yaparsınız, gerek havale gerek kapıda ödeme sistemi.

biraz daha inceliyim o zaman ürünlerinizi sonrasında bildiririm size

çok kullanışlı ama hamile kaldığım için çok az kullanıldı.

Tabii ki ..............

merhaba diğer ürünlerinden pek gözüme carpan olmadı.pazardanda 10 tlye denk geldi aldım artık cünkü 15 tl biraz fazla olacaktı kargoyla falan.ama yinede cok güzel pembe aklımda kaldı ama saglık olsun.ilgin için cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…