Tayland'daki transeksüel güzellik yarışmasının katılımcıları şaşırtıcı

bizde niye km uzaktan anlaşılıyor acaba :26:
Irksal farklılıklar.. Derilerinin ince olması, göz kapaklarının düşük olması, minyonluk, kılsız olmaları, aynı tip kafa yapısı... Asyalı bir erkeğe peruk tak, kız diye yutturursun. Türk bir erkek tabii ki öyle olmayacaktır. Kallavi omuzlar, kalın deri, sakal ve vücut kılı fazlalığı, kemik yapısı. vs. Göz yapısından bile erkek olduğunu anlarsın.

Son düzenleme:

göz yapısına kemik yapısına katılıyorum da kıl tüy zaten alıyorlar. esas sorun çirkin bir millet olmamız. kızlarımız bile erkek gibiyken erkekler nasıl kadına benzesin.

göz yapısına kemik yapısına katılıyorum da kıl tüy zaten alıyorlar. esas sorun çirkin bir millet olmamız. kızlarımız bile erkek gibiyken erkekler nasıl kadına benzesin.

Kıl tüy alıyorlar, traş da oluyorlar da siyah siyah kökler belli oluyor. Baby face Türkler de var, onlar vücuttan kaybediyor. Kadın vücuduyla erkek vücudu arasındaki sınır çok keskin bizde. Komple vücudu kırdırıp yeniden şekillendirmen lazım. Ses tonu da öyle.

Ben bile bu kadar güzel değilim lan pıf ezildim şu an

Son düzenleme:
Bunların hepsi çok güzel ama kıskandım şimdi.

Bu ablaların penisleri var ya insan hayret ediyor.

"Dünyanın en güzel kadınları tayland erkekleridir" diye bir laf vardır.

Uzakdoğulular ırksal olarak ince kemikli, narin yapılı olduklarından transeksüelleri de daha zarif gözüküyor. Kadınları genel olarak güzel bulunmasına rağmen Doğu Avrupalı transeksüellerin bu kadar zarif gözükeceklerini sanmam.

Bir de çevre etkisi de var sanırım. Taksimde E-5'te anahaber bültenlerinde vs. gözümüze çarpan travestiler fazla ten göstermeleri, ameliyatlarını tamamlamamaları, zor çalışma koşulları ve genelde madde bağımlısı olmaları nedeniyle fazla estetik gözükmüyorlar. Sokak şartları Dünya dereceli tescilli güzelleri bile zamanla fahişelikten para kazanamayacakları hale sokuyor, Burçin Bircan'ı hatırlayan hatırlar.

Daha farklı şartlarda hayatını sürdüren Bursa Gökkuşağı derneğinin başkanı gayet zarif ve bilmesem anlayamayacağım bir transeksüeldir mesela.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…