tayland ve estetik operasyonu

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
arkadaşlar tayland'a gidip estetik olanlar var mı? dünyanın en iyi cerrahları oradaymış baya başarılılarmış ve fiyatları uygunmuş popo silikonu yaptırma kararı aldım orada ama korkum da var açıkçası çok mu ütopik bir fikir lütfen yardım türkiyede 12bin biriktirceğime direk orada 1 ay içinde yaptırsam diyorum :/

wllmut, merhaba tayland gitmiş ve "dünyanın en güzel kadınları tayland erkekleri" sözünü duyup bizzat görmüş biri olarak diyorum ki cidden estetik konusunda çok ileriler. ancak tayland genel anlamda hijyen sıkıntısı olan bir ülke. yani ameliyat ve sonrası steril bakımından en hassas zamanlar. birde aktarmasız 12-13 saat uçuş süresini de unutmayın. aslında düşünceniz çok mantıklı ama ben kendime adıma söylüyorum. önce bir taylandı, olacağım doktoru kalacağım yeri ortamın hijyen durumunu görmeden ameliyat olmazdım.

İlginçmiş ,ilk defa duyuyorum ama uçuş süresi çok fazla,popo silikonu dan sonra belki bir süre poponun üstüne uzun süre oturmaman gerekecek,uçak yolculuğu sıkıntı olabilir gibi geldi bana da

evet cok tesekkur ederım yorum ıcın bende tukıyede olma kararı aldım meme estetıgı yapan doktoruma olacagım :))))

bilgi için ulaşın lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…