• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuktan zehirlenmiş olabilir miyim?

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.011
9.964
158
Kizlar oncelikle cok ozurdiliyorum hani hicmi imkanin yok demeyin vallahi suanda yok. Saka gibi. Herkesten uzaktayim yasadigim sehirde arkadas dost disinda kimse yok esim 2 gun sonra gelicek calisiyor. Cok degil 1 saat once kizarttigim tavukta bir parca yedim
O sirada tezgah islakti karnim oraya degiyordu. Bazen olur boyle karnim aoguk alinca bi yarim saat agrir cok afedersiniz lavaboya kosarim.ama suan 2 saati gecti siddetli agri var gecmiyor. Suan ne hastaneye gidebilirim ne birini arayabilirim bayram seyran dost arkadas aranmaz. Hani zehirlenme gibi durum olabilirmi. Veya baska ne olabilir mide bulantisida var. Basina boyle bisey gelen varmi. Hani biz burdan napablirz demeyin ne olur sadece belki sumu yap gecer yada bu olabilir gibisine.

• Beğen
Reactions: rpt
Tavuk zehirlenmesi çok kötü oluyor. Gidebilecek durumdayken bir acile gidin derim. Bir taksi çağırmaya bakar.

Tavuktan olduğunu düşünüyorsan ve şu an hastane imkanım yok diyorsan bence hemen kus parmağını takıp. Ayrıca 2 litre suya 2 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker at ve iç bardak bardak. Tavuk zehirlenmesi kötü olur durumun kötüleşirse bir yolunu bulup gitmen lazım . Ayrıca sakın bulantı kesici ishal kesici gibi şeyler yapma kusma ve ishal yoluyla da toksinleri atarsın çünkü. Bol sıvı al

Peşine kusma, ishal ve genel durumunuzda kötüleşme olursa zehirlenmiş olabilirsiniz. Kimseyi aramanıza gerek yok. 112 yi arayıp, durumunuzu anlatıp, yardım isteyebilirsiniz. Onlar gelip sizi acile götürebilir.

Normalde hic sevmem bir tike derler ya vallahi oyle yedim yani kucuck parcaydi. Ilk defa karin agrisini bu kadar hissettm simdi kusmaya calistim olmuyor kizlar ishal yok. Keske resmini atablsem yasadogm yerin.sadece sitenin guvenligi var yollarda guvenli degil burda. Simdi sizi dinleyip bol bol su ve yogurt. Hic zehirlenmedigim icin amlayamiyormki

Zehirlendiyseniz kusma ishal olur. Bunları onleyecek ilac almayın. Bol su için. Yine de taksi tutup gidin en yakın hastaneye. Çok geçmiş olsun.

Bu kadar süre icinde kusma ishal gibi birsey olmadıysa ki küçük bir parca yemissiniz zehirlenme değildir diye düşünüyorum üşütmüş olabilirsiniz ayaklarinizin altina sicak su tulumu koyun bekleyin birsüre sonra geçerse karin ağrınız üşürmüşsünüzdür... :KK69:

Kizlar afedersniz cok ozurdiliyorum ishal oldu suan agrim cok cok hafif. Mide bulantim yok. Ama gozlerim kapaniyor uykum var tani saatin gec oldugundan.ay sabah insallah sag cikarim saka bir yana ama suan daha iyiyim.allah razi olsun

Back