• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Sağlıklı Bir Besin Kaynağı Değilmiş.

SuluVileda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
1
2
1
30
Bugün beslenme ve diyetle ilgili araştırmalar yaparken bir haber okudum. Diyet yapan insanlara genellikle belli aralıklarla tavuk önerildiği için sizinle de bu haberi paylaşmak istedim. Greenpeace tarafından yapılan araştırmaya göre ülkemizde üretilen bilindik marka tavuklarda antibiyotik ve gdo kullanılıyormuş. Daha kötüsü bu zararlı maddeler bizim sağlığımızı etkiliyor ve yediğimiz anda antibiyotik ve gdo direk bizim vücudumuza geçiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hem sağlıksız besleniyoruz hem de yaptığımız diyete yazık :(

haberin linki.
yutmayız.org internet sitesi, tavuk yetiştirici ile ilgili gerçekler.

Bugün beslenme ve diyetle ilgili araştırmalar yaparken bir haber okudum. Diyet yapan insanlara genellikle belli aralıklarla tavuk önerildiği için sizinle de bu haberi paylaşmak istedim. Greenpeace tarafından yapılan araştırmaya göre ülkemizde üretilen bilindik marka tavuklarda antibiyotik ve gdo kullanılıyormuş. Daha kötüsü bu zararlı maddeler bizim sağlığımızı etkiliyor ve yediğimiz anda antibiyotik ve gdo direk bizim vücudumuza geçiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hem sağlıksız besleniyoruz hem de yaptığımız diyete yazık :KK43:

haberin linki.
yutmayız.org internet sitesi, tavuk yetiştirici ile ilgili gerçekler.
Çok şükür 20 senedir tavuk yemiyorum

Malesef pek sebze sevmeyen ve karbonhidratı da kilo derdinden nadir tüketen bir insan olarak tavuğu beslenmemden çıkaramadım.Doğalını arayıp bulmak lazım aslında.

Back