How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

tavsye edebileceğiz kitap var mı ?

baxsxakeylxuxl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
71
0
86
Ankara
merhaba kızlar, ben uzun zamandır hiç kitap okumuyorum belki 4-5 yıl oldu ama tekrar bişeyler okumak istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz kitap varmı ? sürükleyici bi kitap olsun istiyorum birazda olsa beni buralardan uzaklaştırsın istiyorum bi tür kafayı dağıtmak desek doğru olur,aslında iki kitap üzerinde yoğunlaştım ama karar veremedim (olasılıksız ve piraye) yardımlarını bekliyorum kızlar a.s.

piraye yi oku derim canım seni alıp uzaklaştıracak kitap piraye'dir.
Olasılıksız a biraz kafa yorman lazım. Ben okuduğumda beni rahatlatmadı açıkçası bunalttı.
Pirayee başlarsan en fazla 3 günde bitirirsin kitabı :)
Sevgiler...

kitap tavsiyeleri bölümüne bakarsan bir sürü kitap tavsiyesi ve buna yapılan yorumları bulursun canım..ona göre değerlendirirsin, hangilerini okuyacağına karar vermen kolaylaşır..

meraba kızlar hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. sonunda kitabımı aldım canan tan'ın piraye ve en son yürekler ölür ve elif şafak aşk şimdilik pirayeyle başladım ve güzel gidiyor :kahve: hepinize kuçak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

meraba kızlar hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. sonunda kitabımı aldım canan tan'ın piraye ve en son yürekler ölür ve elif şafak aşk şimdilik pirayeyle başladım ve güzel gidiyor :kahve: hepinize kuçak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

çok güzel seçimler yapmışsın arkadaşım.canan tan ın 2 kitabını da aldım ve bayıldım.ama piraye daha güzeldi. umarım memnun kalırsın

cnm ben çok sürükleyici olmayan hiç bi kitabı okuyamıyorum hatta tahammül edemiyorum ama senelerdir düzenli kitap okuyorum canım yazarlarım sayesinde..şimdi yazacağım yazarların tüm kitaplarını al oku sırayla...hepsi öyle sürükleyici ki..benim gibi bi uyku tulumunu bile günlerce uyutmadıkları oldu..:sm_cool:
yeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum ve bu yazarların önünde saygıyla eğiliyorum beni bile kitap bağımlısı yaptıkları için..buyrunnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ADAM FAWER alkisalkisalkis JEAN CRISTOPHER GRANGE alkisalkisalkis DAN BROWNalkisalkisalkis PHıLıPPA GREGORY alkisalkisalkis STEPHENıE MEYERalkisalkisalkisa.s.

herkeze iyi akşamlar piraye'yi elif şafak aşk'ı serdar özkan kayıp gül'ü ve en sonda en son yürekler ölürü okudum hepside çok güzeldi özelikle piraye ve en son yürekler ölür beni çok etkiledi bi ara suç ve ceza ya başladım ama başta sıkıldım bıraktım şimdi de oğuz atay'ın tutunamayanlarına başladım 60. sayfada falanım ama bi türlü adapte olamadım bu kitaba sanırım bırakcam şimdi yine böyle beni etkileyecek aşk romanı almak istiyorum ama karar veremedim canan tan'ın yeni kitabı çıkmış onumu alsam karar veremedim yine yardıma ihtiyacım var yani arkadaşlar,fikirleri bekliyorum sevgiler kaydirigubbakcemile3

sürükleyici kitap istiyorsan meave binchy kitaplarını tavsiye ederm
genelde 2 günde okudugum hoş romanlardır samimi ve sıcak

Back