- 13 Mart 2015
- 37
- 13
Niye biz evlenmeden once ikiye bolunuyorduk. Ben iste o iste ayri evlerde. Trafik de is yorgunlugunun ustune tuz biber. Yorgun argin bulus kos kos evde otur
evlendikten sonra daha eglenceli bir hayatimiz oldu. Evet sorumluluk basta olmak uzere bazi seyler degisiyor. Bekarken en basit sevgilini ekip arkadaslarinla bulusuyorsun bazen ama evliyken koca her zaman ekilmiyor :)) onun icin evli arkadaslarinizla sik gorusemediginiz icin onlari tenkid etmet
yin.
Bu arada evlilgi de esim beni ikna etmistir. Ben sozde feministin onde gideniydim. Hep kadin evlilikte soyle oluyor boyle eziliyor sen oyle davranir misin onu yapar misin buna boyle dermisin ail3n boyle yapar mi soyle bekler mi vs diye adamin basinin etini yedim. hatta bir ara acaba sen mi haklisin evlilik zor ve kotu bisey mi diye bocalamaya bile baslamisti garibim ki Allahtan kolay toparlandi. Evlendikten sonra da hep yaptigim pazarliklari onune koydum super oldu.
vel hasil kelam iyi analiz ettiyseniz herseyiyle evlilik guzel bisey dostum :)
sanırım yavaş yavaş evlilik fikrine alışıyorum teşekkür ederim. :) böyle iyi örnekler çok gerekli benim için.peki daha da heveslenmem için ne yapmalıyım sizce?