tavsiyeye ihtiyacım var!

Niye biz evlenmeden once ikiye bolunuyorduk. Ben iste o iste ayri evlerde. Trafik de is yorgunlugunun ustune tuz biber. Yorgun argin bulus kos kos evde otur
evlendikten sonra daha eglenceli bir hayatimiz oldu. Evet sorumluluk basta olmak uzere bazi seyler degisiyor. Bekarken en basit sevgilini ekip arkadaslarinla bulusuyorsun bazen ama evliyken koca her zaman ekilmiyor :)) onun icin evli arkadaslarinizla sik gorusemediginiz icin onlari tenkid etmet
yin.
Bu arada evlilgi de esim beni ikna etmistir. Ben sozde feministin onde gideniydim. Hep kadin evlilikte soyle oluyor boyle eziliyor sen oyle davranir misin onu yapar misin buna boyle dermisin ail3n boyle yapar mi soyle bekler mi vs diye adamin basinin etini yedim. hatta bir ara acaba sen mi haklisin evlilik zor ve kotu bisey mi diye bocalamaya bile baslamisti garibim ki Allahtan kolay toparlandi. Evlendikten sonra da hep yaptigim pazarliklari onune koydum super oldu.
vel hasil kelam iyi analiz ettiyseniz herseyiyle evlilik guzel bisey dostum :)

sanırım yavaş yavaş evlilik fikrine alışıyorum teşekkür ederim. :) böyle iyi örnekler çok gerekli benim için.peki daha da heveslenmem için ne yapmalıyım sizce?

Evli ve mutlu biri olarak sana beklemeni tavsiye ediyorum. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen. Hayatındaki adam eğer seni gerçekten seviyorsa senin kararlarına, ideallerine ve yapmak istediklerine saygı gösterecektir emin ol.

Evlilik hayallerini kurmak başka istemek başka monotonlaşcak diye düşünüyosa 10 yıl sonrada evlenseniz monotonlaşacak siz ikiniz buna engel olabilirsiniz birbirini seven bir çift olarak bence zamana bırak sende iki sene içinde sende isteyebilirsin hem çıkma dönemini uzatarak evlilikten daha çok uzaklaşırsın heyecan kalmaz

evliliği eğlenceli hale getirmek sizin elinizde
böyle monoton sıkıcı diye düşünme bence

Ben de tıpkı senin gibi düşünüyordum.10 senedir birlikteyiz haftaya nişanlanıyoruz:)
Ben de evlilik çok zor diye düşünüyordum istemiyordum hatta evlenmek istemediğim için sözlüm benden ayrılmıştı bile.
Korkularını yenecek kişi yine sensin.Bütün evlilikler etrafındakiler gibi olmak zorunda değil.Ayrıca sadece evlilik değil bir ilişkiyi yürütmek bile çok zor ona bakarsan.
Yaşın daha küçük şimdi istemeyebilirsin ama eğer seni bütün korkularım yersiz galiba diye düşündürecek bir adam varsa hayatında bi de bu yanından bak derim.Tecrübeyle sabit:KK66:

Sen ve Sevgilin imzalari atiktan sobra degismeseniz ..
Evlilik cok guzel ..
Disari cikiyosan evliykende yapabilirsin , cilginlikmi yapmak istiyosun evliykende yaparsin..
Bir kac kisi eve tikildi diye herkes ayni olucak diye bisey yok..

Bende tam tersini düşünüyorum evlenince onunla uyumak gezmek dolaşmak daha eğlenceli olur diye :)
Mesela şu anda öyle bi sıkıntımız yok ama evlenince her an yanında olmak ayrı bi duygu.
Bende ilk başlarda o evlilikten bahsettiğinde geçiştiriyordum ama artık benimde aklıma yattı:)
Zaten ortak alanlarınız çoksa evlilik çok güzeldir sorumluluklarıyla.
Geçen bi arkadaş konu açmıştı uzun süreli bi ilişkisi varmış sevgilisi soğuk davranmaya başlamış vs.
Yani erkekler sıkılıyor bi süre sonra. Ve nasıl olsa böylede çok görüşüyoruz diye evlenip sorumluluk almak istemiyorlar onları bu rahatlığa alıştırmamak lazım sonrasında sen evlilik istesende aynı heycanla yaklaşmayabilir.
Mutluluklar :)

sevgilim konusunda hiç şüphem harika bi koca olucağından da eminim aslında.ama ben sanırım biraz özgürlüğüme düşkünüm.evlilik hayatı istediğim gibi olmazsa diye ödüm kopuyor.bunu nasıl aşabilirim ki sizce?
Ben hic evlenirken etrafimdaki orneklere bakmadim.hic korkularimda olmadi.ki etrafimda cok kotu ornekler olmasina ragmen.karsimdaki adama inandim ve evlendim.
Cok sukur halledemeyecegimiz hic bi sikintimiz olmadi.beraber gezeriz egleniriz.herkes imrenir bize.
En favori cif derler bizim icin:)
Hep derim keske daha once evlenseydim diye.evlenmeden onceki zamanlarim cok bos geliyor.
Esimle evde yapacak biseyler surekli buluruz.alisverislerimiz bile keyiflidir hatta kavgalarimiz bile hostur:))
Karsindakine inaniyorsan evlilik oyle ocu bisey degil yani.
E tabi sorumluluklar var ama ben zevkle yapiyorum:)

2 yıl çok uzun bir zaman
şimdiden bu endişeye kapılmayın
dünyanın bin bir türlü hali var
her şey kader kısmet
nasip olunca insanın ağzı dili bağlanıyor

Evli ve mutlu biri olarak sana beklemeni tavsiye ediyorum. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen. Hayatındaki adam eğer seni gerçekten seviyorsa senin kararlarına, ideallerine ve yapmak istediklerine saygı gösterecektir emin ol.

teşekkür ederim tavsiyeniz için. sanırım zamana bırakmak en mantıklısı.

Evlilik hayallerini kurmak başka istemek başka monotonlaşcak diye düşünüyosa 10 yıl sonrada evlenseniz monotonlaşacak siz ikiniz buna engel olabilirsiniz birbirini seven bir çift olarak bence zamana bırak sende iki sene içinde sende isteyebilirsin hem çıkma dönemini uzatarak evlilikten daha çok uzaklaşırsın heyecan kalmaz

çok haklısınız sanırım zamana bırakacağım bende.teşekkür ederim.

Ben de tıpkı senin gibi düşünüyordum.10 senedir birlikteyiz haftaya nişanlanıyoruz:)
Ben de evlilik çok zor diye düşünüyordum istemiyordum hatta evlenmek istemediğim için sözlüm benden ayrılmıştı bile.
Korkularını yenecek kişi yine sensin.Bütün evlilikler etrafındakiler gibi olmak zorunda değil.Ayrıca sadece evlilik değil bir ilişkiyi yürütmek bile çok zor ona bakarsan.
Yaşın daha küçük şimdi istemeyebilirsin ama eğer seni bütün korkularım yersiz galiba diye düşündürecek bir adam varsa hayatında bi de bu yanından bak derim.Tecrübeyle sabit:KK66:

tavsiyelerinizi dinleyeceğim çok teşekkür ederim.umarım bende sizin gibi kısa sürede evliliğe hazır hissederim :)

Ben hic evlenirken etrafimdaki orneklere bakmadim.hic korkularimda olmadi.ki etrafimda cok kotu ornekler olmasina ragmen.karsimdaki adama inandim ve evlendim.
Cok sukur halledemeyecegimiz hic bi sikintimiz olmadi.beraber gezeriz egleniriz.herkes imrenir bize.
En favori cif derler bizim icin:)
Hep derim keske daha once evlenseydim diye.evlenmeden onceki zamanlarim cok bos geliyor.
Esimle evde yapacak biseyler surekli buluruz.alisverislerimiz bile keyiflidir hatta kavgalarimiz bile hostur:))
Karsindakine inaniyorsan evlilik oyle ocu bisey degil yani.
E tabi sorumluluklar var ama ben zevkle yapiyorum:)

umarım sizin gibi bir çift oluruz bizde :) böyle örnekler görmek çok güzel.çok teşekkür ederim :)

2 yıl çok uzun bir zaman
şimdiden bu endişeye kapılmayın
dünyanın bin bir türlü hali var
her şey kader kısmet
nasip olunca insanın ağzı dili bağlanıyor

çok haklısınız herşey kısmet. bi bakmışım ben istemeye başlamışım dediğiniz gibi belli olmaz.kaderimizde ne varsa o.en iyisi zamana bırakmak.çok teşekkürler :)

Ben de böyle düşünüyordum ta ki aeverek evlenen çiftleri görene kadar. Ben de özgürlüğüme düşkünüm yalnızlığı severim ama hemen çocuk yapmadıktan sonra elinden geldiğince eğlenceli hale getirebilirain evliliği. Zaten aile yanındayken görüşmek de zor evliyken sevdiğinin yanındasın hep. Ama gerçekten iyi tanıdığını düşünüyorsan tabi ki. Eminim kadın da erkek de evlendikten sonra değişiyorlardır az veya çok. Yine de sen tanıdığını düşünmeden adım atma

Ben de böyle düşünüyordum ta ki aeverek evlenen çiftleri görene kadar. Ben de özgürlüğüme düşkünüm yalnızlığı severim ama hemen çocuk yapmadıktan sonra elinden geldiğince eğlenceli hale getirebilirain evliliği. Zaten aile yanındayken görüşmek de zor evliyken sevdiğinin yanındasın hep. Ama gerçekten iyi tanıdığını düşünüyorsan tabi ki. Eminim kadın da erkek de evlendikten sonra değişiyorlardır az veya çok. Yine de sen tanıdığını düşünmeden adım atma

tanıdığıma sevdiğime hatta çok mutlu olucağıma eminim.beni korkutan sadece çevredeki örnekler sanırım.abimin eşi bile monotonluktan sıkıldığından abimi terketti gitti.onların ilişkisi beni acayip korkuttu.ama sizlerden böyle güzel şeyler duyunca endişelenmemem gerektiğinin farkına varıyorum artık.en iyisi zamana bırakıp endişelerimin yersiz olduğuna karar vermem gerek.çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

ilişkiyi de çok uzatıncada monotonlaşıyor kavgalar çıkıyor ve bir şekilde bozuluyor dengeyi bulmak lazım. ilişki bir yerden sonra ilerlemezse boğuluyor. 23 evet erken ama bu kadar eminsen 2 sene içinde evlenmekte mantıksız değil. işlerini toparlayıp birikim yapıp hayat kurmak için iyi bir süre.

ilişkiyi de çok uzatıncada monotonlaşıyor kavgalar çıkıyor ve bir şekilde bozuluyor dengeyi bulmak lazım. ilişki bir yerden sonra ilerlemezse boğuluyor. 23 evet erken ama bu kadar eminsen 2 sene içinde evlenmekte mantıksız değil. işlerini toparlayıp birikim yapıp hayat kurmak için iyi bir süre.

teşekkür ederim.evet sizlerin tavsiyelerinden sonra endişelenmemin gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.zamana bırakmaya ve evlilik fikrine kendimi hazırlamaya çalışacağım bundan sonra.

teşekkür ederim.evet sizlerin tavsiyelerinden sonra endişelenmemin gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.zamana bırakmaya ve evlilik fikrine kendimi hazırlamaya çalışacağım bundan sonra.
ben evlenmeye ilk defa sırf eğlence olsun diye gelinlik denemeye gittiğimde heves etmiştim:) tavsiye ederim düğün mekanı bakmak gelinlik bakmak vs heveslendiriyor insanı

X