Gebeliğe Hazırlık Tavsiyesiz inofolic combi kullanıp faydasını gören arkadaşlarr var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
Ben bugün inofolic combi aldım kızlar faydasını gören çok olmuş bende pko yok pko olmadan sebepsiz çocuğu olmayanlar kullanmış ve çoğunun ikinci kutusu bitmeden gebe kalmışlar böyle olanlar var mı varsa günde kaç defa içtiler anlatıp yardımcı olabilirler mi bana

bende senın gibi sebepsiz olmuyor
benım bir kızım var ama genede 2 hamıle kalamadım
dr sordum bu senın için olmaz pko olanlar için dedi ,

F flower world Eczacıyla konuştum ben hiç bi zararı olmaz dedi bana buradakilerden esinlenilerek aldım bir umutla bakalım hayırlısı inşaAllah bir faydasını görürüm bu vesile olur da bebeğim olur ❤️

Bende kullandım canım bendede pko yok doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. 3 kutu kullandım ama bende gebelik olmadı fakat olanda cok var denemekte fayda var en azından aklında kalmaz.

Bende kullandım canım bendede pko yok doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. 3 kutu kullandım ama bende gebelik olmadı fakat olanda cok var denemekte fayda var en azından aklında kalmaz.
Evet bende deneyim dedim canım denemekte fayda var hayırlısı olsun rabbim isteyen dikeyen herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşaAllah :dua:

Ben bugün inofolic combi aldım kızlar faydasını gören çok olmuş bende pko yok pko olmadan sebepsiz çocuğu olmayanlar kullanmış ve çoğunun ikinci kutusu bitmeden gebe kalmışlar böyle olanlar var mı varsa günde kaç defa içtiler anlatıp yardımcı olabilirler mi bana
Bende de pko yok canım bende dün başladım kullanmaya doktor kullanablrsin dedi inşallah faydasını görürüz

Ben yaklaşık 6 ay düzenli kullandım. Bir faydasını görmedim. Sabah akşam içtim. Bu 1000 mg inositol yapıyor. Artık bıraktım. Promotil women sipariş ettim. İçinde (1 poşette) 2000 mg insoitol var bir sürü vitamin var. Üstelik içinde folik asit değil folat var.. İnofolic combi bana 175 tl mal oluyordu. Promotil 225 tl. İçinde yok yok. Bir de bunu deneyeyim. Bir umut kapısı buna da bir 5 ay devam ederim. Eşimde promen k kullanıyordu ona da promotil men aldım bu ay öyle devam edecek. Valla çok masraf kızlar. İnşallah hepimiz şifa buluruz. :KK200::anneadayı:

Ben yaklaşık 6 ay düzenli kullandım. Bir faydasını görmedim. Sabah akşam içtim. Bu 1000 mg inositol yapıyor. Artık bıraktım. Promotil women sipariş ettim. İçinde (1 poşette) 2000 mg insoitol var bir sürü vitamin var. Üstelik içinde folik asit değil folat var.. İnofolic combi bana 175 tl mal oluyordu. Promotil 225 tl. İçinde yok yok. Bir de bunu deneyeyim. Bir umut kapısı buna da bir 5 ay devam ederim. Eşimde promen k kullanıyordu ona da promotil men aldım bu ay öyle devam edecek. Valla çok masraf kızlar. İnşallah hepimiz şifa buluruz. :KK200::anneadayı:
Evet ya çok pahalı ama tek olsun da napalım paranın hiç bi önemi yok kuzum evladımız olsun d hayırlısıyla. ❤️

Peki herhangi bi sorun var mı canım eşinde veya sende rabbim hasretini söndürsün inşaAllah hayırlısıyla siliha hayırlı bir evlat nasip etsin. :KK68:

Bebeginde olmuş aslında tüp bebek tutması açısından bir artı degilmi.Nedenini söylemedilermi canım

yok kızlar hiçbir sıkıntı yok bende de eşimdede
ama nasip değil demek ki ,

çok şükür ki bir kızım var ben sizler için dua ediyorum
rabbim kabul etsin inşallah

Back