Tavsiyelerinizi bekliyorum

begonvilxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
120
19
Merhaba arkadaşlar ve ablalarım kardeşlerim.
Güzel bir gün diliyorum herkese :)

Benim derdim iş yeriyle ilgili.
Çalışma arkadaşlarımdan ikisi benimle uğraşıyor.
Herkesin dedikodusunu yapan insanlar ve sürekli planlı programlı ilerliyorlar.
Kötü niyetliler kısaca.
Birini kaçırdılar ofisten, şimdi de beni göndermeye calısıyorlar sanırım.
Onlara göre ben daha eskiyim.
Yaşları benden fazla olmasına ragmen konusma tavırlar vs hiç hos degil.

Gelip geçip benim odaya bakıyorlar.
En son ben de baktım birine.
Hiç utanmadı gülerek devam etti.

Sorularınız olursa yanıtlarım olayı detaylı anlamak açısından..

Yapı gereği kötülüğü bünyeme sokmadım hiçbir zaman.
Biri benim hakkımda kötü düşünse üzülürüm, o derece ince düşünürüm.
Bu huyumu değiştirebilir miyim bilmiyorum ama kendimden ödün vermiş gibi olmak istemiyorum.
Duruşumun olması bir amaç benim için bu hayatta.

Sevgiler,

seninle aynı durumdayım bende en eskiyim benimde kuyumu kazanlar var
sen dik dur onlara prim verme muhatap olma
ben yaptım ve kazandım

bence işinize odaklanın görmezden gelin, ama hep tetikte olun. siz onlardan eski iseniz kıdem olarakta onlardan üstünsünüzdür. görmezden gelin demem size karşı yapacakları tavırlara sessiz kalın demek değil, ne bilim zekanızı doğru kullanırsanız onları yersiniz gibi geliyor bana :) mesela şahsen benim kapımdan geçerken odaya bön bön baksa hemen seslenirim bişeymi söylicektiniz buyrun diye davet ederdim. işyerlerinde bayanların en iyi yaptığı iş başkalrını gözetleyip dedikodu yapmak ayağını kaydırmaya çalışmaktır. bende uzun süre bir şirkette çalıştım şefimde bir bayan olmasına rağmen hep beni kıskandı, bilmediğim şeyleri anlatmayı bırak hep küçümserdi aaaaa sen daha "dara hesaplamayı" bilmiyorsun vs, sürekli beni utandırmaya bezdirmeye çalışırdı, ama iyikide yapmış diyorum işime dört elle sarıldım :) tam 5 sene dile kolay hep kuyumu kazmaya çalıştı. ben nemi yaptım bikez olsun yaptığı şeyleri yüzlemedim ona, sadece birkeresinde patron çok zorladı, üstünlük hastalığı var galiba dedim. sonra baktı boynuz kulağı geçti emekliliğini istedi gitti. ben insanların ihtiraslarını anlamıyorum çalışmak takım işidir, birlik olmaktır....

çok beterini çektim tatlım,nemi yaptım dik durdum ıyı olan kazandı,ama ben çok yoruldum,şimdiki aklım olsa en baştan yapardım,ben çok geç yaptım işsiz kalma korkum yüzünden,ama öyle beddua ettimki anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…