Cilt Bakımı Ürünleri Tavsiyelerinizi bekliyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hecate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
25
0
36
İzmir
Çok bakımlı bir insan değilim. Ama büyümeye başladıkça bakım yapmak şart oluyor.

Öncelikle 20 yaşında olmama rağmen tıp fakültesinin ağır temposundan dolayı göz altlarım çöktü. Bunun için göz altı veya komple göz çevresinde kullanabileceğim bir krem,
Cildim çok kuru. Hatta bazen derim pul pul dökülür. Bir nemlendirici vücut kremi,
El ve ayaklarım için yine birer krem almak istiyorum.
Yüzümde T bölgesi çok yağlı. Nasıl bir bakım uygulayabilirim bilmiyorum.
Son olarak da gözlerim sürekli kanlanmış geziyorum. Bunun için de bir çözüm arıyorum.

Bana bu konularda yardımcı olur musunuz? :( :25: Bir de kozmetik ürünlerini internetten güvenle ve bir nebze uygun bir fiyata nereden alabilirim?

Canım öncelikle ellerin ve yüzün için sana bepanthol bakım kremini öneriyorum eski adıyla bepanthen neden bepanthol dersen su bazlı olduğu için çok kolay emiliyo ve mükemmel gerçekten cilt doktarları öneriyor hatta banada önermişti ayrıca ellerin için Neutrogena Norveç Formüllü öneriyorum reklam da diyor ya tek damlası bile yeter diye gerçekten de öyle vücut kremi dersende vaseline alabilirsin yüzün için ise la roche posay effaclar h nemlendirici bu dediklerimi bi araştır istersen gerçekten çoğu kişi memnun

canım bu arada vaseline'yi beğenmezsen Neutrogena ultra nourishing body lotion da çok güzel

yok canım göz için hiçbir şey söylemedim göz ve çevresi hariç her yere sürebilirsin :)

Çok bakımlı bir insan değilim. Ama büyümeye başladıkça bakım yapmak şart oluyor.

Öncelikle 20 yaşında olmama rağmen tıp fakültesinin ağır temposundan dolayı göz altlarım çöktü. Bunun için göz altı veya komple göz çevresinde kullanabileceğim bir krem,
Cildim çok kuru. Hatta bazen derim pul pul dökülür. Bir nemlendirici vücut kremi,
El ve ayaklarıom için yine birer krem almak istiyorum.
Yüzümde T bölgesi çok yağlı. Nasıl bir bakım uygulayabilirim bilmiyorum.
Son olarak da gözlerim sürekli kanlanmış geziyorum. Bunun için de bir çözüm arıyorum.

Bana bu konularda yardımcı olur musunuz? :( :25: Bir de kozmetik ürünlerini internetten güvenle ve bir nebze uygun bir fiyata nereden alabilirim?

öncelikle kendimi tanitiyim amway müşteri temsilcisiyim ve 3 yıldır bu işi yapıyorum sizin icin tavsiyem nem ihtiyacınızı karşılamak icin şu serisi olan cilt bakım ürünü tavsiye ederim.bu konudada yardimci olurum size .

Back
X