• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
198
Merhaba kk güzel bayanları :KK66:
Benim sorunum bikini bolgesi agda yapamamam .
1 seneden fazladır kuafore gidiyordum fakat son gittiğimde çok kaşıntı ve sivilce çıktı vaji..na ağzında :KK43: oralardan hastalık kapmaktan korktum açıkçası

Bende hazır agda bantı alıp yapayım dedim
Olurmu ise yarar mi fiyati uygun ve kaliteli hangi marka alsam
Nasıl yapsam:((

Bugün almaya gidicem fikirlerinizi esirgemeyin :)

Son düzenleme:
Hazir agda bandiyla bikini bolgesini alamazsiniz yeterli gelmez onlar daha ince tuyler icin..kalip agdalar var onlardan kirip cezvenin icine atarsiniz altinada su dolu bir kap koyup eritirsiniz bide agda bezleri satiliyor onlardan alip uygulayabilirsiniz ben oyle yapiyorum yaptikcada alisirsiniz

Ben ağda bantı kullanıyorum ama zaten önceden lazer yaptırdığım için tüyler az ve zayıf çok yüzden rahat oluyor. Tüyler yoğunsa ağda bantı yeterli gelmeyebilir

Merhaba kk güzel bayanları :KK66:
Benim sorunum bikini bolgesi agda yapamamam .
1 seneden fazladır kuafore gidiyordum fakat son gittiğimde çok kaşıntı ve sivilce çıktı vaji..na ağzında :KK43: oralardan hastalık kapmaktan korktum açıkçası

Bende hazır agda bantı alıp yapayım dedim
Olurmu ise yarar mi fiyati uygun ve kaliteli hangi marka alsam
Nasıl yapsam:KK43:(

Bugün almaya gidicem fikirlerinizi esirgemeyin :)

Ben Remove kullanıyorum size de öneririm. Özellikle dediğiniz bölgelerde Brazillian Bikini ürünü gayet başarılı sonuçlar veriyor. Bir deneyin derim bende ağda sonrası kasıntı kızarıklığı tamamen bitirdi diyebilirim.

Merhaba hanimlar internet uzerinden indirimli markalarin satisini yapmaktayim.ürün yelpazemiz konusunda fikir sahibi olmak ve indirimlerden faydalanmak icin facebook ...... sayfamizı takip edebilirsinz

Ayrica ek iş yapmak aile butcesine katki saglamak iateyenlere yardimci olabilirim.cevrem yok demeyin 3 tl ye sahip oldugum bir katalog ile internet uzerinden satis yapmaya basladim ve 1,500 tl ye kadar kazanc saglamaktayim suan.sizler de yapabilirsiniz bizimle facebook uzerinden iletisime geciniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanimlar internet uzerinden indirimli markalarin satisini yapmaktayim.ürün yelpazemiz konusunda fikir sahibi olmak ve indirimlerden faydalanmak icin facebook ..... sayfamizı takip edebilirsinz

Ayrica ek iş yapmak aile butcesine katki saglamak iateyenlere yardimci olabilirim.cevrem yok demeyin 3 tl ye sahip oldugum bir katalog ile internet uzerinden satis yapmaya basladim ve 1,500 tl ye kadar kazanc saglamaktayim suan.sizler de yapabilirsiniz bizimle facebook uzerinden iletisime geciniz.
Mrb urun içeriklerini neler dır birde üyelik ve kargo ücretsiz mi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb urun içeriklerini neler dır birde üyelik ve kargo ücretsiz mi.
Ücretsiz ise üye olmak isterim Avon gibi mi
Merhabalar ürünlerimiz ic camasiri,korse,sutyen,pijama tarzi urunler.uyelik icin ucret gerekmiyor.3 tl kargo ucreti odeyerek sahip olacaginiz bir katalog sadece baslangic icin.satis zorunlulugunuz yok.kimseye satamasaniz ki mutlaka satarsiniz internet uzerinden kaliteli urunleri indirimli alabilirsnz uyeliginiz sayesinde.dusunurseniz yardimci olmak isterim pisman olmayacaksinz

Hazir agda bandiyla bikini bolgesini alamazsiniz yeterli gelmez onlar daha ince tuyler icin..kalip agdalar var onlardan kirip cezvenin icine atarsiniz altinada su dolu bir kap koyup eritirsiniz bide agda bezleri satiliyor onlardan alip uygulayabilirsiniz ben oyle yapiyorum yaptikcada alisirsiniz

Ocakta mi eritilir sıcak suyla mi
Denedim camsakizi yapabildim :)
Bu kalıp agda zormu becerebilirmiyim ki

Ocakta mi eritilir sıcak suyla mi
Denedim camsakizi yapabildim :)
Bu kalıp agda zormu becerebilirmiyim ki
Ufak bi tencereye su koy ustune cezve icine agdadan kir alttaki su kaynadikca cezvedeki agda da eriyor benmari usulu gibi:) bende yapamam diye dusunuyodum ama sonra oyle pratiklesiyoki insan 10 dk hallediyosun

önceden agda yaptırdıgın için kıl kölerin çok sert degildir o yüzden kendin rahatlıkla yapabilirsin öncelikle agdanın şekersiz ve putralı olanlarından al. yapamazsan bile eldiven kullan ve agdadan bir parca parmagına al o zaman rahat olur bide yapmadan önce pudra kullan o zaman derine yapışmaz az acı olur. bende bi ara hep evde agdamı yaprdım. sonra bıraktım makinam bozulunca jilete gectim. bugün agda yapmaya karar verdim ama öldüm öldüm dirildim çünkü kıl köklerim çok kalınlaşmış zar zor yaptım önceden agdadan sonra makinayla küçük alınmayan kılları alırdım makiman bozuldu malesef yarın almayı düşünüyorum.

Back