Bayanlar, bir yaz kokusu, bir de kış kokusu arıyorum. Tecrübeli olanlarınızdan yardım bekliyorum
Buğday tenliyim, vanilyalı kokuları aşırı seviyorum, fresh kokuları da çok severim. Aşağıya birkaç koku yazıyorum, dikkatimi çektiler.Kullananlar varsa kısa bir yorum yapabilirler mi?
- Hypnotic Poison (bu esmerlere yakışıyormuş sanırım?:44:)
- DKNY Be Delicious
- Chanel Chance
- Euphoria
- Cacharel Noa
- Chloe Love
Bunlar dışında da tavsiyeleriniz varsa beklerim
Escada Magnetism,Lady Million, Dior Addict ve Armani Code kullandım. Magnetism'i aşk yaşayarak kullandım ama 2. şişesini almadım nedense. Kalıcı ve silajı iyi bir kokudur..Önerileriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)
Ya bu parfüm olayı kıyafetten bile zor, karar veremedim bir türlü.
Buğday tenli ve esmerlere baharatlı, oryantal kokular yakışır diye duydum.
Hypnotic Poison'ın seveni kadar nefret edeni de var, Chance de öyle, Euphoria da öyle, Love da aynı şekilde.DKNY Be Delicious'ı deneme şansım oldu sadece ama bana hiç gitmedi. Dün Euphoria sipariş verdim, iyi mi ettim bilmiyorum
Aslında yorumlarınız çok yardımcı oldu ve zevkinize de çok güveniyorum ama detaylı araştırınca işler değişiyorYarın siparişim gelir, deneyip göreceğiz artık.
Parfüme doymuyorum, aklıma yeni parfümler düştü, onları da bi araştırmak istiyorum.
Escada Magnetism
Shiseido Zen
Gucci Envy Me
Armani Code
Lady Million
Dior Addict
Givenchy Organza
Bunlar hakkında fikri olan var mı? Kalıcılıkları felan nasıldır?
Escada Magnetism,Lady Million, Dior Addict ve Armani Code kullandım. Magnetism'i aşk yaşayarak kullandım ama 2. şişesini almadım nedense. Kalıcı ve silajı iyi bir kokudur..
Lady Million çok kalıcı ve silajı gerçekten muhteşemdi. Sıkardım arkadaşlarım senden önce kokun geliyor derlerdi. Ama sonra bir kız arkadaşım benden özenip alınca kullanmadım bir daha.
Dior Addict çok ağır bir koku, vanilya ve baharat kokusu. Adı üstünde Dior yani kalıcılığı ve silajına laf söylemek bana düşmez. Armani Code ise bana limonlu şeker kokusu gibi gelmişti hiç sevmemiştim kokusunu.
Sana ekstra olarak Roberto Cavalli edp öneririm.
Evet Chanel Chance ve Dior Pure Posion. İkiside şişelerce bitirip tekrar aldığım kokular.Parfüm konusunda master yapmışsın senKokusuna dair hiçbir fikrim olmamasına rağmen Lady Million'la özdeşleştirdim şu an kendimi. Yaşadığım şehirde deneme fırsatım yok ve orjinal parfüm satan yerler 1-2 tane anca. O yüzden denemeden almaya mahkumum bende :/ Tenime gider mi bilmiyorum ama Lady Million alacağım sanırım. Roberto Cavalli de bu ara çok duyduğum bi koku, önerin için de ayrı teşekkürler, şehir dışına çıkabilsem de deneyebilsem adam akıllı bir yerde
İmza kokum dediğin bir parfüm var mı peki?
Önerileriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)
Ya bu parfüm olayı kıyafetten bile zor, karar veremedim bir türlü.
Buğday tenli ve esmerlere baharatlı, oryantal kokular yakışır diye duydum.
Hypnotic Poison'ın seveni kadar nefret edeni de var, Chance de öyle, Euphoria da öyle, Love da aynı şekilde.DKNY Be Delicious'ı deneme şansım oldu sadece ama bana hiç gitmedi. Dün Euphoria sipariş verdim, iyi mi ettim bilmiyorum
Aslında yorumlarınız çok yardımcı oldu ve zevkinize de çok güveniyorum ama detaylı araştırınca işler değişiyorYarın siparişim gelir, deneyip göreceğiz artık.
Parfüme doymuyorum, aklıma yeni parfümler düştü, onları da bi araştırmak istiyorum.
Escada Magnetism
Shiseido Zen
Gucci Envy Me
Armani Code
Lady Million
Dior Addict
Givenchy Organza
Bunlar hakkında fikri olan var mı? Kalıcılıkları felan nasıldır?
Bugün Euphoria siparişim geldi, hayal kırıklığına uğradım. Daha kutusunu açmadan kötü bi koku yayıldı, bileğime sıktım, ilk kokusu çok itici, 1 saat sonraki kokusu tatlı bi koku ama 1 saat daha sonra uçup gidiyor. Kokusu da aman aman birşey değilmiş :/
Başka denemek istediklerim vardı, bu sefer bi mağazaya gidip denemek istedim. Lady million denedim, şu an burnuma tatlı tatlı geliyor, beğendim ama Escada'yı da denedim, bi tık daha çok beğendim ya da tenime daha çok uydu. Onu aldım bende, hemde baya indirimli olarak
Diğer önerileri de diğer gitmemde deneyeceğim, çünkü o kadar koku denedim ki kokulardan soğudum bugünlük
escada hangi parfümünü aldınız, escada kokuları çok kalıcıdır ben de bir tane escada almak istiyorum ama bilindik olanlarından değil
Magnetism aldım. Kalıcılık isterseniz Dior, Kenzo ve Gucci'nin parfümlerini öneririm. :)
Bunlardan iki tanesini biliyorum. Kullandım..Bu konuya sürekli yazmaya karar verdimEn son magnetism almıştım, 5 ay olmuş ama bitti bile, normalde bi parfüm bana daha uzun süre yetiyor fakat benden çok bi arkadaşım ve kokuya bayılan kuzenim kullanınca parfümden de soğudum haliyle. Daha sonraları cacharel noa denedim ve hastasıyım, küçük boyunu aldım, kullanıyorum. Sonra Be delicious hediye edildi ama hiç sevmedim, salatalık kokusu çok keskindi ve hiç elma kokusu alamadım.
Daha sonra aklımın kaldığı Chloe-Love parfümünü hiç denemeden, tereddüt etmeden aldım ve "işte hayatımın parfümü" dedim, evde bile sıkıp geziyorum o derece. Tereddüt etmememin sebebi bu parfüm için "pembe selpak mendil kokusu" denmesiydi, bende o mendil kokusuna bayıldığım için deneme gereği bile duymadım ama tenimde farklı kokma ihtimali de vardı, neyse ki öyle bir şey olmadı.Lady million'u da abim hediye etti ama onu kışın kullanacağım. Yine o da çok hoş ve kalıcı bir koku. Şu anda alamam fakat aklımda birkaç koku var bilenler yorum yaparsa çok sevinirim :)
Miss dior
La vie est belle
Bvlgari jasmin noir
Versace crystal noir
Pure poison
Lancome Tresor midnight rose
Bu konuya sürekli yazmaya karar verdimEn son magnetism almıştım, 5 ay olmuş ama bitti bile, normalde bi parfüm bana daha uzun süre yetiyor fakat benden çok bi arkadaşım ve kokuya bayılan kuzenim kullanınca parfümden de soğudum haliyle. Daha sonraları cacharel noa denedim ve hastasıyım, küçük boyunu aldım, kullanıyorum. Sonra Be delicious hediye edildi ama hiç sevmedim, salatalık kokusu çok keskindi ve hiç elma kokusu alamadım.
Daha sonra aklımın kaldığı Chloe-Love parfümünü hiç denemeden, tereddüt etmeden aldım ve "işte hayatımın parfümü" dedim, evde bile sıkıp geziyorum o derece. Tereddüt etmememin sebebi bu parfüm için "pembe selpak mendil kokusu" denmesiydi, bende o mendil kokusuna bayıldığım için deneme gereği bile duymadım ama tenimde farklı kokma ihtimali de vardı, neyse ki öyle bir şey olmadı.Lady million'u da abim hediye etti ama onu kışın kullanacağım. Yine o da çok hoş ve kalıcı bir koku. Şu anda alamam fakat aklımda birkaç koku var bilenler yorum yaparsa çok sevinirim :)
Miss dior
La vie est belle
Bvlgari jasmin noir
Versace crystal noir
Pure poison
Lancome Tresor midnight rose
chloe love da ben de aynı kokuyu alıyorum seninle canım hatta chloe nin hemen hemen tüm kokularına benzer duygular besliyorum malesef çünkü evet çok kalıcılar..=/ Yaa benim chloe love deneyişim neden böyle sonuçlanmadı acaba. =( ben yanlış koku mu denedim? Eğer gerçekten pembe mendil gibi kokuyorsa almak istiyorum ben ya. =( Ama benim kokladığım çiçeksiydi ve tek kelimeyle berbattı.
Ooff ya. Bir daha bakayım ben. Çok kalıcı bir de kolumdan çıkmamıştı pek , yıkamaktan ölmüştüm gitsin diye o pis kokusu. Ama şimdi pembe selpak deyince şok oluyorum. =( siz aldığınız chloe love parfümün fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen?
Gelelim bildiğim kokulara. Bvlgari Jasmin Noir kullanıyorum çok büyük bir aşkla.
Beni kokladığım ilk andan beri büyüleyen ve etkisini yitirmeyen aşırı güzel bir parfüm ve kalıcı üstelik.
Yalnız nefret edenleri de çıkıyor. =/ Tatlımsı, sıcak bir koku. İlk notadan son notaya kadar her aşaması muh-te-şem.
Okuyan diğer kişilere Dipnot: Açıkları kötü bu kokunun. Yapamıyorlar. O yüzden dp gibi yerlerde deneyip de karara varmayın.
Versace Crystal Noir'e de bayılıyorum. Çok kadınsı ve şık geliyor bana.
Bir kategoriye sokamadığım çok farklı bir parfüm ama maalesef hiç kalıcı değil. =(
=/ Yaa benim chloe love deneyişim neden böyle sonuçlanmadı acaba. =( ben yanlış koku mu denedim? Eğer gerçekten pembe mendil gibi kokuyorsa almak istiyorum ben ya. =( Ama benim kokladığım çiçeksiydi ve tek kelimeyle berbattı.
Ooff ya. Bir daha bakayım ben. Çok kalıcı bir de kolumdan çıkmamıştı pek , yıkamaktan ölmüştüm gitsin diye o pis kokusu. Ama şimdi pembe selpak deyince şok oluyorum. =( siz aldığınız chloe love parfümün fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen?
Gelelim bildiğim kokulara. Bvlgari Jasmin Noir kullanıyorum çok büyük bir aşkla.
Beni kokladığım ilk andan beri büyüleyen ve etkisini yitirmeyen aşırı güzel bir parfüm ve kalıcı üstelik.
Yalnız nefret edenleri de çıkıyor. =/ Tatlımsı, sıcak bir koku. İlk notadan son notaya kadar her aşaması muh-te-şem.
Okuyan diğer kişilere Dipnot: Açıkları kötü bu kokunun. Yapamıyorlar. O yüzden dp gibi yerlerde deneyip de karara varmayın.
Versace Crystal Noir'e de bayılıyorum. Çok kadınsı ve şık geliyor bana.
Bir kategoriye sokamadığım çok farklı bir parfüm ama maalesef hiç kalıcı değil. =(