• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyelerinize ihtiyacım var kadınlar kulübü dostları

nurpeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar myom için 2006yılından beri tedavi görüp dr. dr. dolaştım artık canıma tak etti
ruh sağlığım beden sağlığım yıprandı.En son 9eylülde prof.re gittim muayene sonucu bana MR çektir getir sonuca göre ameliyt olacam ama bekar ve çocuksuz oluşum sebebiyle rahimde riskli öncelikle yapay menepoza iğnlerle sokulup alınacak büyük ihtimal .Özelde MR çektirmek çok phalı ssk ya bağlı hastaneden sevk olursam ücretsiz.Gittiğim devlet hastanesinde görevli başka bir kadın doğumcu bu MR çekiminin lüks olduğunu benm durumum içim MR çektirmedende bunun tedavisne başlanıp araştırma hastanesindede yaptırabileceğimi söyledi dolayısıyla sevk vermedi.Özel bir hastanedeki dr. biyopsi yaptırdı sonucunda ameliyat dedi ama rahimi kurtaramyız dedi.9eylüldeki prof. MR istiyor bir diğeri MR lık durum sözkonusu değil ultrasyonla herşey ortada yeri ve büyüklüğü diyor bir diğeri rahimini alırız diyor inanın ben hangisine nasıl inanıp yön çizeceğimi şaşırmış durumdayım.Lütven arkadaşlar bir tavsiyede bulununÇok üzgünüm çoook

Back