• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiyeleriniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
BAKIN bu bénim..

spa5645fa8.jpg

w800.png

Acaba bénim tipime Aşk-i memnudaki Peyker karakterli kizin saç rengi gider mi bayanlar ?? Ve saç renginin tam ismini bilmiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim

BUYRUN o oyuncu ;

adsz1ek0.jpg

w447.png

hafif sarisin olmak istiyorum koyu renkler baydi !mirmirmirmir Yaş 17.

sana çok açık olur gibi geldi bana :uhm:
burdan daha açık saç rengi dizide
saçların çok koyu siyah çünkü boya varmı sende

Son düzenleyen: Moderatör:
ablacim civciv,sedef sarisi demiyoruz,küçük filanda değilim genç kizim. Esmerim ve saç rengimin en doğal hali yine açikmis. Ama siyah filan yaptim. Ve yine bakir tarzinda yapmak istiyorum. Dizideki oyuncununda pek açik değil çok hoş. şimdiki saçlarim bunlar ;
spa5447yd9.jpg

w320.png

:$

Bende senin gibiyim arkadaşım saç siyah kaş siyah göz de ama peykerin saç rengi güzel ben evde boyamak istiyorum ne renge boyasam acaba banada yardım lütfen.

Bende senin gibiyim arkadaşım saç siyah kaş siyah göz de ama peykerin saç rengi güzel ben evde boyamak istiyorum ne renge boyasam acaba banada yardım lütfen.

Cnm bénce hiç kendin boyama,boyayi al kuaföre git. Bi insan tek basina veya annesine arkadasina yaptirarak beceremiyo :s Ve saç renginin ismi lazim. Gerçekten Çok şik.

Vallahi, karedeşim boyadı neva color iki rengi karıştırdı o güzel oldu ama ben siyah saçlı olduğum için açıcı kulanmadan boyamak istiyorum

Balyaj bu arkadaşlar evde kesinlikle olmaz hatta bu kadar doğal bir kombinasyonu her kuaför de yapamaz ciddi bir bütçe ayırmak gerekir.Gıcık görünmeyi göze alarak soruyorum 17 yaşında su damlası gibi bir genç kız neden saçını boyatır biraz doğallığın tadını çıkar bıkacaksın saç boyamaktan nasılsa

kızlar meraba ..ben beyaz tenlıyım saclarım koyu kahverengı hatta sıyaha yakın ..saclarımı boytamak ıstıyorum ama cok saglıklı degıller fonden falan yıprandılar bıraz oyuzden sadece uclarına falan sarı attırmak ıstıyorum nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet pudra var canım,dırek sarı yapsam yakısır heralde ama uclarına yapmak korkutuyo:(

aşki memnudaki kizin,saç renki süper gider sana cnm

bende cok begenıyorum o rengi(:

bence tenın acık karamele boya sonra uclarına dogru bole dorelı bı sarı yapsan da cok yakısır hem yasınada gıder abartmams olursun hadı kolay gelsın

Back