- 23 Şubat 2023
- 204
- 369
-
- Konu Sahibi maviartemis
VardiyalarımMerhaba çalışma saatleriniz nasıl acaba plan yaparak başarabileceğinize inanıyorum benim bir arkadaşım hem özelde çalışıp hem KPSS çalışarak atandı . 4 gibi işten çıkıp sonra dershaneye gidiyordu 8 de eve gittiğinde yemek falan gibi işleri hallettikten sonra 2 saat evde çalışıyordu ve atandı
Tebrik ederim.Ben varım. Hem de yeni evlenmiştim. İş ve evi kpss ile birlikte götürüyordum. Planlı olunca gerisi geliyor. Ben öyle zorlanmadım açıkçası. Temeliniz olduğundan siz de zorlanmazsınız. İşten sonra 2-3 saat çalışmak kâfi geliyor. İzin günlerinizde biraz daha tempo arttırırsınız tamamdır.
ilinde bulunan başka fabrika tarzı işler yok mu paketleme falan bile 8 de iş bası 3 te çıkış oluyor en azından gün sana kalır rahatça dinlenirsin ve ders çalışırsın .Avm işleri aşırı geç saat oluyor çoğu zaman akşam 10 çıkışVardiyalarım
sabah 10.00 akşam 18.00
öğlen 13.00 akşam 22.00 şeklinde olacak inşallah bende başarırım çünkü çok istiyorum.
Malesef keşke olsa basvurdum bir kaç yere ama dönüş almadım.ilinde bulunan başka fabrika tarzı işler yok mu paketleme falan bile 8 de iş bası 3 te çıkış oluyor en azından gün sana kalır rahatça dinlenirsin ve ders çalışırsın .Avm işleri aşırı geç saat oluyor çoğu zaman akşam 10 çıkış
Kpss’ye çalışmadım ancak bu yoruma katılıyorum. İnsana iş yerinde yorulduğu için evde olsaydım daha iyi ders çalışırdım gibi geliyor ancak işsiz kaldığım dönemde kursu tamamlayamadım. Aktif çalışırken ise kursu tamamladım.Ben varım ücretli öğretmenlik yaptım. Saat 2.30 çıkıyordum. Eve gelip bir saat uyuyordum. Aslında çalışmak iyi birşey insana şöyle bir kazancı var. Boş vakit kaybetmek istemiyorsun. Ve seni çalışmaya itiyor. Hep evde olduğunda aman şimdi kalkarım yarım saate giderim derken geçiyor. Ama çalışırken böyle olmuyor. Temelin olduğu için hiç zorlanmasin. Telefonla bile boş vakitlerini video yada sorularla geçir. Birde ben ders ders gidiyordum.onuda kısaca anlatım. Mesela bir ay ful Türkçe çalıştım onu hallettim 1 ay full matematik çalıştım onuda hallettim 15 gün sadece Türkçe mat denemeleri olan kitapları var onu aldım 2 tane kaynak öyle bitirdim ve birinci bölümden 60 sorudan 45 yapıyordum o bana bayağı moral oldu 2 ay tarihe verdim ful tarih calistm tarih hepsi bitirdim soruları çözüyorum karışık aklıma hangi üni eserse . Sonra 1 ay coğrafya ful çalıştım cografya konusu çalışirken Türkçe mat tarih sadece soru çözümü ünite çalışmak yok. bu arada Türkçe mat unutmamak için sadece denemeleri çözüyorum 45 de sabit kalsın diye derken aradan geçti 5 ay ve benim tüm derslerim bitti sadece vatandaşlık kaldı. Ona da 1 ay verdim. 6 ay geçti tüm üniteler bitti sadece soru kaldı. Ve bundan sonra artık sınava ne kadar varsa ful deneme soru bazen hızlanmis unide tekrarları videolari ile unutmamaya çalıştım. Böyle yapmanızi tavsiye ederim çünkü 4 ay geçip de 3 dersin tüm konuları bitince rahatlık geliyo. Sonuçta geriye döndüğüm de tam 6 farkli kaynak set bitirmiştim. Boyunca kitap ve hiç zorlanmadan Sonuçta 2018de 84.7 aldım. Hatta yanlış işaretlemelerim olmasa 88 alıyordum ve atandım.
Tebrik ederim çokta güzel çalışma yönteminiz varmış. Bende hem çalışıp hemde kpss ile ilerlemem lazım bende bana moral olur para kazanmak diye düşünüyorum kitap paralarımı da rahatlıkla çıkartırım. Çok teşekkür ederim tavsiye icin darısı bana inşallahBen varım ücretli öğretmenlik yaptım. Saat 2.30 çıkıyordum. Eve gelip bir saat uyuyordum. Aslında çalışmak iyi birşey insana şöyle bir kazancı var. Boş vakit kaybetmek istemiyorsun. Ve seni çalışmaya itiyor. Hep evde olduğunda aman şimdi kalkarım yarım saate giderim derken geçiyor. Ama çalışırken böyle olmuyor. Temelin olduğu için hiç zorlanmasin. Telefonla bile boş vakitlerini video yada sorularla geçir. Birde ben ders ders gidiyordum.onuda kısaca anlatım. Mesela bir ay ful Türkçe çalıştım onu hallettim 1 ay full matematik çalıştım onuda hallettim 15 gün sadece Türkçe mat denemeleri olan kitapları var onu aldım 2 tane kaynak öyle bitirdim ve birinci bölümden 60 sorudan 45 yapıyordum o bana bayağı moral oldu 2 ay tarihe verdim ful tarih calistm tarih hepsi bitirdim soruları çözüyorum karışık aklıma hangi üni eserse . Sonra 1 ay coğrafya ful çalıştım cografya konusu çalışirken Türkçe mat tarih sadece soru çözümü ünite çalışmak yok. bu arada Türkçe mat unutmamak için sadece denemeleri çözüyorum 45 de sabit kalsın diye derken aradan geçti 5 ay ve benim tüm derslerim bitti sadece vatandaşlık kaldı. Ona da 1 ay verdim. 6 ay geçti tüm üniteler bitti sadece soru kaldı. Ve bundan sonra artık sınava ne kadar varsa ful deneme soru bazen hızlanmis unide tekrarları videolari ile unutmamaya çalıştım. Böyle yapmanızi tavsiye ederim çünkü 4 ay geçip de 3 dersin tüm konuları bitince rahatlık geliyo. Sonuçta geriye döndüğüm de tam 6 farkli kaynak set bitirmiştim. Boyunca kitap ve hiç zorlanmadan Sonuçta 2018de 84.7 aldım. Hatta yanlış işaretlemelerim olmasa 88 alıyordum ve atandım.
Haklısın belki bende böylece verim alarak ders çalışır başarılı olurum.Kpss’ye çalışmadım ancak bu yoruma katılıyorum. İnsana iş yerinde yorulduğu için evde olsaydım daha iyi ders çalışırdım gibi geliyor ancak işsiz kaldığım dönemde kursu tamamlayamadım. Aktif çalışırken ise kursu tamamladım.
Uyku önemli evetİnşallah olursun canım tabi işine de bağlı hiç yoksa 1 saat uyuyup kafanı toplamayıp ders çalış unutma. Uyku herşeyi çözer
Bende ikisini birlikte götürdüm fkt zor ve yıpratıcı oluyor.isyerindede sıkıntılar oluyordu...eğer ailenizin durumu varsa bu yılda destek çıksalar tamamen derse odaklansaniz daha iyiolmazmiMerhabalar
Tavsiye ,önerileriniz benim için önemli zaman ayırıp cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
28 yaşında lisans mezunuyum . 2 defa KPSS'ye hazırlandım evde ailem sağ olsun destek çıktı fakat yeterli puanı alamadım. Atanmak istiyorum ve bunun için +85 almam lazım fakat bu defa evde çalışamam artık hem bir işte çalışıp hemde kpss sürecini devam ettirmem gerekiyor yakın zamanda iş görüşmesine gittim. Kurumsal bilenen büyük firma satış danışmanı olarak başvurmuştum. Görüşmeye gittim bayram sonrası dönüş yapılacak büyük ihtimalle de olumlu sonuçlanacak. Daha önce ders çalıştığım için temelim var . Daha önce hem işle beraber KPSS yürüten oldu mu bana tavsiyeniz ,önerileriniz nelerdir ? Atanmayı çok istiyorum.
Herşey atanmak değil.Belki çalışacağınız firma iyidir.Deneyin derim.Merhabalar
Tavsiye ,önerileriniz benim için önemli zaman ayırıp cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
28 yaşında lisans mezunuyum . 2 defa KPSS'ye hazırlandım evde ailem sağ olsun destek çıktı fakat yeterli puanı alamadım. Atanmak istiyorum ve bunun için +85 almam lazım fakat bu defa evde çalışamam artık hem bir işte çalışıp hemde kpss sürecini devam ettirmem gerekiyor yakın zamanda iş görüşmesine gittim. Kurumsal bilenen büyük firma satış danışmanı olarak başvurmuştum. Görüşmeye gittim bayram sonrası dönüş yapılacak büyük ihtimalle de olumlu sonuçlanacak. Daha önce ders çalıştığım için temelim var . Daha önce hem işle beraber KPSS yürüten oldu mu bana tavsiyeniz ,önerileriniz nelerdir ? Atanmayı çok istiyorum.
Malesef pek maddi yönden imkan yok .Bende ikisini birlikte götürdüm fkt zor ve yıpratıcı oluyor.isyerindede sıkıntılar oluyordu...eğer ailenizin durumu varsa bu yılda destek çıksalar tamamen derse odaklansaniz daha iyiolmazmi
Her şey atanmak değil ama atanmak bence bir çok şey bence. Çalışacağım konum satış danışmanı ben 4 yıl okulla beraber çalıştım mezun olunca da bir süre devam ettim neredeyse 5 yıl ama inanın göründüğü gibi değil ayrıca garantisi ve devamlılığı olmayabiliyor.Herşey atanmak değil.Belki çalışacağınız firma iyidir.Deneyin derim.