Tavsiyeleriniz ihtiyacım var

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
Selam canlar öncelikle benim derdim evimin çok dar olması kendi evim eşim 4 bin TL maaş alıyor ve işe giderken yol parası ödüyor tabi cüzi bi rakam ve bulunduğum yerde ne market ne kasap ne ezane var bizim böyle zaruri şeylere ulaşmamız çok uzak ayda bi kuaföre gitmen bile ekxtra bi zaman yok dolmuş bekle sonra gelirkende yani yürüme mesafesi hiçbi şeye yakın degil ayrıca arabamızda yok hemen binip gidelim bide evim yokuş geçen gün artık pazardan gelene kadar öldüm sinirden ağlıcaktım resmen hani evim güzel olsa katlanırım hepsine ama evimde çok küçük oturma odasına iki koltuk zor sıgıyor oda özel yaptırdımda yoksa berjel falan hayatta sıgıyor sizce burayı kiraya verip kendimde kiraya çıkmalı mıyım kiracı arkadaşlar sizlerin düşüncelerinde benim için önemli

Bizde yeni ev aldık borçla daha iki taksidini ödedik evin ici güzel ama dediğin gibi çoğu yere uzak hiç sevemedim alışamadım eve çok zorluk çekiyorum emin ol evinin içi güzel olsada muhiti daha önemli bende seninle aynı şeyden muzdaribim kelin ilacı olsa kendi başına sürer bı çare bulursan banada soyle 😂

Bizde yeni ev aldık borçla daha iki taksidini ödedik evin ici güzel ama dediğin gibi çoğu yere uzak hiç sevemedim alışamadım eve çok zorluk çekiyorum emin ol evinin içi güzel olsada muhiti daha önemli bende seninle aynı şeyden muzdaribim kelin ilacı olsa kendi başına sürer bı çare bulursan banada soyle 😂
Evininiz hayırlı olsun muhit gerçekten önemli böyle yerlerde tek çare araba varsa rahat yoksa yürürsün ki en yakın market yarım saat uzakta bana

Bende kendi evimde oturamiyorum eşimin işine uzak diye orayı kiraya verip kendim kiraya çıktım ama hiç mutlu değilim açıkçası kiradayken hiç birşeyi kendi zevkinize göre yapamiyorsunuz bir yer cizilse kırılsa bunalıma giriyorum resmen kendi evimi satıp ev almaya karar verdim en mantıklısı o gibi geldi onada bir seneden fazla oldu hala satılmadı ha bir de su var bundan önceki kiraciyla da mahkemelik olmuştum kira vermedi çıkmadı falan diye bu devirde iyi kiracı bulmakta zor.en güzeli ya evinizi sevmeye bakın ya da içinden çıkmadan satıp başka ev alıp yine kendi evinize geçin derim imkanım olsa kesin öyle yapardım

X