• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerim

nazzan

:)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
107
0
96
Adana
Edebiyat severler için edebiyat nasılmış görün demek için İskender Palayı tavsiye ediyorum. her kitabı ayrı lezzet. şuan hepsini yazmaya kalksam aklıma gelmez, isim konusunda hafızam çok kötüdür. Babilde ölüm İstanbulda aşk , kitab-ı aşk , müstesna güzeller , aşkname, leyla ile mecnun, gül şiirleri,tavan arası,dört güzeller toprak su hava ateş, ah mine'l-aşk, katre-i matem vs.

Nazan bekiroğlu roman isteyenlere, ama öyle bildiğiniz klasik basit dille anlatılan romanlardan değiller. isimle ateş arasında , nun masalları , mor mürekkep , Lâ sonsuzluk hecesi

Tarık tufanın da kitaplarını tavsiye ederim, ve sen kuş olur gidersin vs.

İskender Pala :asigim: o adam ne yazarsa yazsın okuyabilme potansiyelim var, beni o derece yazdıklarına bağladı...

Hele Kitab-ı Aşk kitabı beni benden almış bir kitaptır.

Nazan Bekiroğlu'ndan da İsimle ateş arasında'yı okudum. İskender Pala kitaplarından sonra bana istediğimi veremedi sanki tam. ama beğenmedim dersem yalan söyemiş olurum.

ıskender Pala'nın elbette üzerine tanımam.. Nazan Bekiroğlu da o tadları bulunmaz zaten,çizgileri de çok benzer de değil. fakat Tarık Tufanı gerçekten tavsiye ediyorum , O'nun da kendine has çok ayrı bir havası var. hatta kitabının ilk sayfaların da bumuymuş dedim. sonra Aman Ya Rab harika bir zekadan dökülmüş bu cümleler dedim. ki kendisi Meksika Sınırın da kendisini de izleyebilirsiniz. o proğram da çok ayrı çok başka :)

Edebiyat severler için edebiyat nasılmış görün demek için İskender Palayı tavsiye ediyorum. her kitabı ayrı lezzet. şuan hepsini yazmaya kalksam aklıma gelmez, isim konusunda hafızam çok kötüdür. Babilde ölüm İstanbulda aşk , kitab-ı aşk , müstesna güzeller , aşkname, leyla ile mecnun, gül şiirleri,tavan arası,dört güzeller toprak su hava ateş, ah mine'l-aşk, katre-i matem vs.

Nazan bekiroğlu roman isteyenlere, ama öyle bildiğiniz klasik basit dille anlatılan romanlardan değiller. isimle ateş arasında , nun masalları , mor mürekkep , Lâ sonsuzluk hecesi

Tarık tufanın da kitaplarını tavsiye ederim, ve sen kuş olur gidersin vs.
iskender palanın tüm kitaplarını tavsiye ediyorum...kütüphanemin bir rafı tamamen i.pala ya ait gerçekten muhteşemmm

eğer gerçekten sürükleyici kitap okumak istiyorsanız NERMıN BEZMEN " KURT SEYT & SHURA " okuduğum en mükmmel romandı çünkü yazar dedesinin geçmişini geçmişte kalan gizli bir aşkını rusya bolşevik ihtilalini herşeyi ama herşeyi o dönemi canlı kanlı gözlerinizin önüne seriyor. yazar gerçeği anlatıyor tarihte gizli kalmış bir hüznü savaşı ve aşkı anlatıyor hatta atilla ilhan bu roman için "klasik roman budur " diyor ... : )

Back