yeni evlenecek arkadaşlarım, nasıl heyecanlı ve mutlu olduğunuzu biliyorum. yeni eşyalar almak, tabaklar, bardaklar, biblolar,balayı için otel arayıp,hayaller kurmak... insan çocuk gibi mutlu oluyor. ah bir de erkeklerin alışveriş korkusu olmasa daha keyifli olacak işler.
ben tam o zaman anladım;erkeklerle bizim aynı yaratıklar değiliz. olsun onları da öyle kabullendik artık yapacak birşey yok
düğün öyle hızlı geçiyor ki insan kendini misafir sanatçı gibi hissediyor. sahneye çıkarım şarkımı söylerim gibi :) önemli olan balayı. balayını nasıl bir yerde yaptığınız ve nasıl bir otel oduğu. bunlar bence düğünden de önemli. öncelikle çok kalabalık yerleri seçmeyin. düğünün yorgunluğunun üzerine hiç iyi gelmiyor. biz ilk antalyaya gittik, sonra kapadokya. antalya bizim için işkence gibi oldu. sıcağı ayrı, akşam trafiği ayrı, clubta danseden kızlara kıskançlığmı ayrı...
ama kapadokya bizi adeta büyüledi. kaldığımız yer tarihi konakların olduğu butik bir oteldi. organik ürünlerle hazırlanmış kahvaltıları, sıcak yemekleri.. her gün tura gittik, akşamları terasta geceyi dinledik. balon turunu anlatmaya kelimeler yetmiyor. bi an kapadokya mı güzel yoksa evlilik sarhoşluğumu dedim kendime. ama kapadokya bir harika kesinlikle tavsiye ederim herkese. hatta gitmek isteyenler için otel linki (
Balayı Otelleri | Balayı Otel | Balayı Turları | Balayı Paketleri | Balayı Tatil | Kapadokya Balayı Otelleri | Balayı Tatili | Balayı Fırsatları | Balayı 2013 Otelleri ). buraya gidin ve mutlaka balon turu yapın derim. sizi sarhoş eden kapadokya mı eşiniz mi özellikle dikkat edin. bana da yazın :)