• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler tavsiyee yardımmm lütfennn

ftmzdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
8
0
36
Trabzon
selam kızlar ben saç maşası ve düzleştiricisi almak istiyorum ve babyliss 32 mm düşünüyorum maşada ve düzleştiricide ise aşağıdaki linktekini düşünüyorum siz nedersiniz tam olarak karar veremedim ve çokta pahalı şeyler alamayacağım kullananlar veya etrafında kullananlar yada bilgisi olanlar varsa lütfen yardımmmmm kızlarr

Remington S1001 CHT Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

philips teflon taban kalın olanlarından kullanyrum 2 yldır şaşmam asla

yengem kuaför tunalıda ve babyliss ten şaşmıyor kuaför salonu için tavsiye ederim bendede var çizik dahi olmadı

babyliss de alabılırsın fakat ne olursa olsun tabanı teflon olsun saçın daha az zarar görür ve dereceleride yüksektir phılıpsin

b irde kullanırken saçını ayırdıgın zaman agzını ılıtleyıpte bırakmamalıısn kendı kendını yakıyor ozaman bir arkdşımın öle olmuştu

babyliss de alabılırsın fakat ne olursa olsun tabanı teflon olsun saçın daha az zarar görür ve dereceleride yüksektir phılıpsin

b irde kullanırken saçını ayırdıgın zaman agzını ılıtleyıpte bırakmamalıısn kendı kendını yakıyor ozaman bir arkdşımın öle olmuştu

tamam canım uyarılarını dikkate alacağım teşekkür ederim

Back