Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hala depresyondayım, bırakmıyor beni :) ilaçlar falanlar filanlar yuvarlanıp gidiyoruz ..bide benim ilaclarim çok sık değiştiriliyor ..etkisi azaldığı gibi başka ilaca geçiyoruz .yakın zamanda farklı bir uzmanın da kapısını calacagim sanırım .
Hala depresyondayım, bırakmıyor beni :) ilaçlar falanlar filanlar yuvarlanıp gidiyoruz ..bide benim ilaclarim çok sık değiştiriliyor ..etkisi azaldığı gibi başka ilaca geçiyoruz .yakın zamanda farklı bir uzmanın da kapısını calacagim sanırım .