Tavsiye

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.615
285
Hacamat yaptıran var mı kızlar bir faydasını gördünüz mü depresyon hastalığı açısından özellikle tavsiye ediliyor faydası olurmu ki acaba

Depresyonla bir ilgisi oldugunu düsünmüyorum.
Agriyan yerlere yapilmiyor muydu?

Depresyonu bilmiyorum ama çevremde çok yaptıran var bazı hastalıklar için. Harika bir tedavi olduğunu düşünüyorum. Sülüklü tedavi + hacamat. Ama belgesi olmayan, ne olduğu belirsiz yerlerden uzak durun. Tehlikeli, işin ehli olması lazım.

Depresyonu bilmem ama bir tanıdığımız geçtiğimiz günlerde epilepsi için yaptırdı oda iyi geldiğini duymuş ama emin olmadığınız yerde yaptırmadım derim çünkü baya kesik atıyorlar çünkü başınıza is almayın Rabbim yardımcınız olsun şifa versin

Yaptırın çok faydalı. Depresyon için de etkili. Türkiyede yapılmış çalışmalar yok maalesef. Ama yabancı makaleler var. Özellikle japonya da çok çalışma yapılıyor. Mesela hacamat kanını analiz ediyorlar adet kanı ile aynı çıkıyor. Tamamen kirli kan
Ben sürekli yaptırırım sülük hacamat

Hacamat yaptıran var mı kızlar bir faydasını gördünüz mü depresyon hastalığı açısından özellikle tavsiye ediliyor faydası olurmu ki acaba

Hacamatın insan psikolojine inanılmaz etkileri olduğu bilinen bir şey. Öncelikle buna etkisi olacağına inanmak ve konuyla ilgili bir uzman bulmak gerekiyor.

Sağlık açısından faydalı bir uygulama, illa bir şeyin tedavisi için değil de sağlık için yaptırabilirsiniz. Bende yaptırdım.

X