Elektrikli dediğiniz ana kucağı mı?
Elektrikli ana kucağı biz kısa süre kullandık kızım hem sallanmasını sevmedi hem de hareketlenince güvenli gelmedi bana.
Park yatak kullanıyoruz çok memnunum
Elektrikli dediğiniz ana kucağı mı?
Elektrikli ana kucağı biz kısa süre kullandık kızım hem sallanmasını sevmedi hem de hareketlenince güvenli gelmedi bana.
Park yatak kullanıyoruz çok memnunum
Hangisini kullanıyorsunuz park yatakta ben yatak olarak elektrikli demiştim ama her tavsıyeyı almak ıstıyorum askında normal ana kucagını hangı marka aldınız
Hangisini kullanıyorsunuz park yatakta ben yatak olarak elektrikli demiştim ama her tavsıyeyı almak ıstıyorum askında normal ana kucagını hangı marka aldınız
ben park yatak aldım prego marka ama bebeğim yatmadı orda. gerci bir kez denedim ve yarım saat uyuyp uyandı. ben de artık bebeğin eşyalarını yığıyorum oraya bebek benimle aynı yatakta yatıyor
ana kucağı ben manuel olarak babybjörn, elektrikli olarak elele aldım. manuelde bebeğim su an durmuyor. 5 dk sonra falan ağlamaya başlıyor. elektriklide daha uzun duruyor ama almasaydım da olurmus
ben park yatak aldım prego marka ama bebeğim yatmadı orda. gerci bir kez denedim ve yarım saat uyuyp uyandı. ben de artık bebeğin eşyalarını yığıyorum oraya bebek benimle aynı yatakta yatıyor
ana kucağı ben manuel olarak babybjörn, elektrikli olarak elele aldım. manuelde bebeğim su an durmuyor. 5 dk sonra falan ağlamaya başlıyor. elektriklide daha uzun duruyor ama almasaydım da olurmus
Prego Miami plus aldım tam 24 aydır kullanıyoruz en baştan alıştırdim ilk günden beri hiç başka yerde yatirmadim.simdide büyüdü sığmaz oldu sanırım değiştirme vakti geldi
ya söyle her bebek aynı mı bilemiyorum ama benim bebeğim 45 günlük ge yeni yeni bacaklarını anakucağını hareket ettirecek kadar aktif ve güçlü sallamaya başladı. onun öncesinde bebeğim anakucağını hareket ettiremiyordu zaten. su an belki sallanabilir orda ama denemedim hiç.. atak haftasındayız full kucakta duruyor ama yakında tekrar denicem.
elektrikli olan valla bana çok güvenli geldi ama benim bebeğim sevmedi sanırım. yani yanında olduğum ve dikkatini çektiğim sürece duruyor orda ama ben yanından ayrıldığımda ağlamaya başlıyor e o zaman ne anladım ben bu işten ama işte çamaşır katlarken falan yanına oturup hallediyorum işimi. ya da duş sonrası oraya yatırıp masal falan okuyorum.. sallandığı için bebek de mayışmış oluyor. ama dediğim gibi almasam da olurmus sırf esim bosa para harcadın demesin diye kullanıyorum
benğm oğlum yanımda emzirme yastığında veya reflü yatağında yatıyor. hem de geceleri emzirmeye kalktığımda benim için daha kolay oluyor ve iyi ki de öyle olmus çünkü son bir kaç gündür bebeğim sadece elimi tutarak uykuya gecmeye başladı. yani saatlerce uyutmaya calismiyorum. elimi tutuyor ve kendi kendine uyuyor. (sadece gece uykularında oluyor bu, gündüz yine kucakta pışpışlanarak uyuyor)