Cilt Bakımı Ürünleri Tavsiye İstiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ingilicce

az sabır!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2.572
374
103
kızlar selam

daha önce garnier bb krem(açık ton) ve rosense saf gül suyu kullanan var mı???

$7209040356_c31737dfb5_k.webp$gul_suyu.webp

bacım BB kremde kullanıyorum saf gül suyuda ama bu markalardan değil... garnier hakkında pek iyi şeyler duymadım ama saf gül suyun iyi kullan onu cildi kadife gibi yapıyor zamanla :)

Garnier açık ton BB krem ben kullanıyorum.Memnunum.Yüzümün tonunu dengeliyor.Tabi güneş koruma faktörü 25 di sanırım.Garnierın 50 koruma faktörlü BB kremini de aldım.Onun rengi biraz daha koyu.Alta 50 yi sürüyorum.Üste de öbürünü.Cildim lekeye çok müsait.Zaten bıyık lekesi oldu.Bir de başka şeyler çıkmasın.Arkadaşlar yüzünde canlılık var diyorlar.Tabi sadece sürünce.:) Fikrimi sorarsan memnunum ben.Bana iyi geldi.Fakat diğer BB kremleri de merak etmiyor değilim.

Garnier açık ton BB krem ben kullanıyorum.Memnunum.Yüzümün tonunu dengeliyor.Tabi güneş koruma faktörü 25 di sanırım.Garnierın 50 koruma faktörlü BB kremini de aldım.Onun rengi biraz daha koyu.Alta 50 yi sürüyorum.Üste de öbürünü.Cildim lekeye çok müsait.Zaten bıyık lekesi oldu.Bir de başka şeyler çıkmasın.Arkadaşlar yüzünde canlılık var diyorlar.Tabi sadece sürünce.:) Fikrimi sorarsan memnunum ben.Bana iyi geldi.Fakat diğer BB kremleri de merak etmiyor değilim.

valla bugün okula giderken kullandım ilk sürünce zaten beyazım tam hayalet gibi oldum :1::1::1::1:

ama yüzüm onu yedikçe bir pürüssüzlük canlılık geldi ve etrafımdaki herkes fark etti :16::16:

kısaca bayıldım :38:

Canım bb kremi olarak nivea garnier vs kullanma derim ben ebay aliexpress gibi sitelerden veya misshashop turkey falan missha skinlab gibi ürünler kullanması tavsiye ederim. Gül suyunu kullanıyorum memnunum ama garnier bb krem ilk çıktığı zamanlar almıştım belli bi süre sonra yağlanma ve sivilce yapıyor şu an misshanın kullanıyorum çok memnunum hanskin kullanmıştım ondanda memnundum ama bizde yeni çıkan bbler 1-2 ay sonra sorun çıkarabiliyor pek tavsiye etmiyorum.

Canım bb kremi olarak nivea garnier vs kullanma derim ben ebay aliexpress gibi sitelerden veya misshashop turkey falan missha skinlab gibi ürünler kullanması tavsiye ederim. Gül suyunu kullanıyorum memnunum ama garnier bb krem ilk çıktığı zamanlar almıştım belli bi süre sonra yağlanma ve sivilce yapıyor şu an misshanın kullanıyorum çok memnunum hanskin kullanmıştım ondanda memnundum ama bizde yeni çıkan bbler 1-2 ay sonra sorun çıkarabiliyor pek tavsiye etmiyorum.

ayyy bilemedim şimdi malum günler dışında sivilcem pek olmaz aslında :25:

zaten ilk çıkandan hemen hemen kimse memnun değilmiş :20::20:

ama bu aldığımı zate cilt tipime göre aldım ve memnunluk oranı daha fazla inşallah iyi olur :34:

Canım garnier bb keremi kışın her gün kullandım cildim karma sivilceye eğilimli hassas. Hİç bir zararını göremediğim gibi her gün cildim çok iyi göründü. Rosense gül suyu içine bir iki damla sirke ve e vitamini c vitamini kırarım. Cildime tüm bakımları yapıtıktan sonra yatmadan önce elime döküp yüzüme sürerim. Ben cildime iyi geldiğini düşünüyorum bu sebeple her gece yaparım:)

Canım garnier bb keremi kışın her gün kullandım cildim karma sivilceye eğilimli hassas. Hİç bir zararını göremediğim gibi her gün cildim çok iyi göründü. Rosense gül suyu içine bir iki damla sirke ve e vitamini c vitamini kırarım. Cildime tüm bakımları yapıtıktan sonra yatmadan önce elime döküp yüzüme sürerim. Ben cildime iyi geldiğini düşünüyorum bu sebeple her gece yaparım:)

canım güzel yorumların için çok teşekkürler :16::16:

bi düzen tutturdum artık zaten :6:

gündüzleri makyaj yapmadan önce yüzüme nemlendirici krem uygulayıp garnier bb kremimi kullanıyorum :8::8:

akşam da okuldan dönünce hemencecik çıkarıyorum makyajımı :6:

gece yatmadan da nemli yüzüme peeling uyguluyorum resimdekini :6:

yatmadan hemen önce de resimdeki gül suyumu kullanıyorum yüzüme :6:

3 gündür düzenim var ama o kadar mükemmel oldu ki cildim :16:

hafifçe var olan sivilce izlerim bile gitmeye başladı :16:

$1_866258.webp

ben memnunum yani :1:

Son düzenleme:
Back
X