- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Vala standart sürprizler yapiorum ben genelde güzel bi masa güzel kıyafetler küçük notlar vs başka fikirler gelir büyük ihtimalTatlı KK üyeleri herkese kocamaaaaaan öpücük yolluyorum öcelikle.Bugün evlilik yıldönümümüz ve hiç bir şey hazırlayamadım. Başka işlerim vardı ve her şey bugüne kaldı. Dışarı avm vs. çıkabilme şansım yok. Bir köy okukunda öğretmeniz şuan araba bende değil ilçeye gidemiyorum. Evde kutlama yapan ya da güzel değişik bir fikri olan var mı. Her türlü kutlamaya açığım +18 dahil aklınıza gelen her fikir benim için önemli bekliyorum
Bende de çok parlak bi fikir yok henüz pasta falan çok sever onları yaparımVala standart sürprizler yapiorum ben genelde güzel bi masa güzel kıyafetler küçük notlar vs başka fikirler gelir büyük ihtimal
Kolay gelsin nice güzel seneleriniz olsun insAllah canım sağlıkla huzurla beraber yaşlanınBende de çok parlak bi fikir yok henüz pasta falan çok sever onları yaparım
Çok teşekkür ederim tatlım. Rabbim hepimize huzurlu yuvalar versinKolay gelsin nice güzel seneleriniz olsun insAllah canım sağlıkla huzurla beraber yaşlanın
Kk’nın sürprizleri;
Peluşlu terlik, kırmızı saten gecelik, kendini hediye ipine dolamak, tayt giyip halı gırgırlamak.
Umarım işinize yarar.
Hayır bu üçüncü. İlkini otelde kutladık bi otel ayarlamıştı eşim. İkincisini kalabalıkta kutladık. Bu kez eevde olacakBu ilk yıldönümünüz mü?
Eşim özel günleri hiç atlamaz eminim bi planı vardır ben de bir şeyler yapmak istiyorumBu ilk yıldönümünüz mü?
AnladımNeden onu sevdiğinizi ve evli olduğunuzu yazan kartlar hazırlayın. Eve girdiğinde bir kart bulsun. O kart ikincinin yerini göstersin. O şekilde sizin saklandığınız yere kadar gelsin. Gerisini de ben söylemeyeyim
Yalnız iki kart değil. Sanki öyle yazmışım gibi olmuş. Şöyle 15 20 tane olsun.Anladımçok teşekkür ederim
Öyle yaparım canım iyi fikir kartlarYalnız iki kart değil. Sanki öyle yazmışım gibi olmuş. Şöyle 15 20 tane olsun.
Onun için zamanım yok hem de okul daha açılmadı kimseyi toplayamamÖğrencilerinizle bir proğram yapın. Ellerine pankartlar yazın eve gelince çocuklar biryerlerden çıksın pankart ellerinde güzel olur ama zaman yetermi bilemem.
tayt giyip halı gırgırlamak ne yaKk’nın sürprizleri;
Peluşlu terlik, kırmızı saten gecelik, kendini hediye ipine dolamak, tayt giyip halı gırgırlamak.
Umarım işinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?