• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye İstiyorum ACİLL ❤💍💄🍷

Lavinya Lavinya

Uçmak için kanatlara ihtiyacım yok...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
944
1.006
113
Tatlı KK üyeleri herkese kocamaaaaaan öpücük yolluyorum öcelikle. 😘 Bugün evlilik yıldönümümüz ve hiç bir şey hazırlayamadım. Başka işlerim vardı ve her şey bugüne kaldı. Dışarı avm vs. çıkabilme şansım yok. Bir köy okukunda öğretmeniz şuan araba bende değil ilçeye gidemiyorum. Evde kutlama yapan ya da güzel değişik bir fikri olan var mı. Her türlü kutlamaya açığım +18 dahil 😁 aklınıza gelen her fikir benim için önemli bekliyorum 😘

Tatlı KK üyeleri herkese kocamaaaaaan öpücük yolluyorum öcelikle. 😘 Bugün evlilik yıldönümümüz ve hiç bir şey hazırlayamadım. Başka işlerim vardı ve her şey bugüne kaldı. Dışarı avm vs. çıkabilme şansım yok. Bir köy okukunda öğretmeniz şuan araba bende değil ilçeye gidemiyorum. Evde kutlama yapan ya da güzel değişik bir fikri olan var mı. Her türlü kutlamaya açığım +18 dahil 😁 aklınıza gelen her fikir benim için önemli bekliyorum 😘
Vala standart sürprizler yapiorum ben genelde güzel bi masa güzel kıyafetler küçük notlar vs başka fikirler gelir büyük ihtimal 🤩😄

Neden onu sevdiğinizi ve neden onunla evli olduğunuzu yazan kartlar hazırlayın. Eve girdiğinde bir kart bulsun. O kart ikincinin yerini göstersin. Öyle öyle sizin saklandığınız yere kadar gelsin. Gerisini de ben söylemeyeyim 🙈🙈🙈🙈

Öğrencilerinizle bir proğram yapın. Ellerine pankartlar yazın eve gelince çocuklar biryerlerden çıksın pankart ellerinde güzel olur ama zaman yetermi bilemem.

Back