Tavsiye edeceğiniz koşu bantlarını benimle paylaşır mısınız hanımlar?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
Merhaba hanımlar;
koşu bandı almayı şu sıralar ciddi ciddi düşünmeye başladım.
fakat hiç bilgim yok.
kullanıpta memnun olduğunuz koşu bantlarınızı fiyatları ile birlikte paylaşır mısınız?
birde bu ses olayı var tabi?
çok ses yapıyor diyorlar,daha az ses yapanı var mı?
ya da bu sesi önleyici minderler gerçekten işe yarıyor mu?

Merhabalar,
Ben Dunlop Z8 aldım 3 yıl oldu yanılmıyorsam. Carrefour'dan 1.400 tl'ye almıştım o zaman. Pazar günleri genelde bu tür marketlerde ya da mağazalarda indirimler oluyor onları takip et derim canım. Ben aldığımda indirimdeydi şansıma. Normalde 1700 tl'ydi bir sürü mağaza gezerek bulmuştum :)). Gayet memnunum ve şiddetle tavsiye ederim. Özellikle bacak sıkılaşmasında bire bir. Dışarıda yürümeye benzemiyor epey zorluyor :). Bir de mağazada gözüme küçük görünmüştü eve geldiğimde daha iri kıyım durdu aklında olsun :KK66: Şimdiden kolay gelsin..

Sesi baya var ama ben sorun etmiyorum müziği açınca beni rahatsız etmiyor. Komşular da arada 1 saat sese katlansınlar bir zahmet. Kaç desibel olduğunu sor mutlaka (ses şiddeti). Desibelde rakam ne kadar düşerse sesi daha az demektir :).

bende aldım netten.
hepsi burada.com da indirim vardı.
diynamic aldım.yanında mekik aleti,terleme eşofmanı,adım sayacı,twister,atlama ipi,bel ağrıları için manyetik korse hediyeli.
749 tl ye aldık.
2 hafta oldu.memnunum.her gün yürüyorum: )
tek sıkıntısı nasılsa oşu bandım var eritirim diye elime ne geçse yiyorum :KK56:

X