tavsiye edeceğiniz jel var mı ?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
789
270
34
Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim fakat vajinamda ilişki sırasında yeterince ıslaklık olmuyor kuruluk var genel olarak bir kaç kayganalştırıcı denedim hatta sıvı yağ bile denedim :) bir kere tabi ama pek etkisi olmadı hani ilişki sırasında ilk girişte canımı çok acıtıyor onun için başarısız oluyoruz tavsiye edebileceğiniz kaliteli etkili hemen kurumayan bildiğiniz bir jel var mı?

Gleitgelen diye bir kayganlaştırıcı var eczanelerde arkadaşım. Su bazlı. Ben ondan kullanıyorum. Memnunum

Bende birkaç defa gleitgelen kullanmıştım ama sonradan kayganlaştırıcıların sperm öldürdüğü gibi bişeyler duymuştum o yüzden bıraktım ama kuru olunca olmuyo tabi çok can yakıyo
Aslında sizin oranız ıslandığında başlasanız fazla acı çekmezsiniz
Orası yapısı itibariyle ıslaktır zaten genelde....hani biraz uğraşsanız belki biraz ıslanır diye düşünüyorum:)
Bide bişey duymuştum kadından gelen sıvı spermleri koruyormuş ve daha çabuk ilerlemesini sağlıyormuş

bebe yagi kullanmistim canim ben ama sonra biraktim spermlere zarar verir dusuncesiyle ama tabi ilk baslarda kullanabilirsin bence biraz alisinca kuruluk gidiyor zaten

Geleitgelen diye bi kayganlastirici var mukemmel gercekten ben cok memnun kaldim ve doktor tavsiyesiyle aldim sende denemelisin

Bende doktoruma sormustum bana da geleitgelen yazmisti cocuga engel olucaksa vermeyin dedim alakasi yok dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama suan gerek kalmadi gerci kullanmiyorum ne olur ne olmaz spermleri oldurebilir

Bende doktoruma sormustum bana da geleitgelen yazmisti cocuga engel olucaksa vermeyin dedim alakasi yok dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama suan gerek kalmadi gerci kullanmiyorum ne olur ne olmaz spermleri oldurebilir

Bencede bende öyle düşündüğümden bıraktım neticede o da işlem görmüş bişey... hem doktorlar da çok bilmiş
Sanki ilacı onlar yapıyor
Ben geçirdiğim enfeksiyondan dolayı doktorun yazdığı antibiyotik mahvetti bütün bedenimin kimyasını bozdu adetim gecikti uzun süre ishal oldum falan.... adam resmen kafasına göre ilaç yazdı bide özel doktor sözde..
Ezbere iş yapıyorlar

Aynen canim bence on sevismeyi uzun tutarlarsa sanmiyorum gerek kalacagini

Arkadaşlar gleitgelen sermleri öldürmüyor diye okudum hep başka kullannlar var mı acaba yazabilir misiniz 9-10 aydır hamile kalamıyorum ilk kez bu ay kayganlaştırıcı olmadan denedik ama çokk acıyo öyle böyle değil. preseed çok pahalı gleitgelen mantıklı geldi ama emin olamıyorum bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…