Saç Uzatma Yöntemleri Tavsiye edeceğiniz formüller...?

Pinpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
107
0
26
İçel Mersin
Kendimi bildim bileli saçlarım ya küt ya da omuzlarıma gelirdi,fakat artık çanlarım ötmeye başladı bu sene liseden mezun oluyorum ama mezuniyette uzun ,maşalı saçlarımla hava atmaya niyetliyim .Fakat saçlarım çok çabuk kırılıyor,her seferinde aynı sahneyi yaşıyorum.Zor bela 2 santim uzayan bol kırıklı saçımı kısacık kestirip geliyorum.2 gün sonra saçım yine kırılıyor orası ayrı mesele tabi.İşte bu yüzden bana önerebileceğiniz,kuaföre gitmeye gerek kalmadan evde yapılabilecek,etkili bir saç uzatma formülü var mı?Hem uzatan hem de yumuşatan olursa yeme de yanında yat.Tavsiyelerinizi bekliyorum!

Sinamekili kür , turplu su en çok tutan yöntemler..mucize uzama görenler var ama ben de ikisi de mucize bir uzama göstermedi..istersen bir dene..bir de çam terebentinden çok memnun kalanlar var..şampuana katılarak kullanılıyormuş..

Bende sinemakili kürü okudum,şuan saçımda,yaklaşık 2 saattir bekletiyorum (bu akşam bir nişana gideceğimizden erken yıkamak zorunda kalabilirim).
Bemiks ampul 4 liraydı,200 gr sinemaki 3 liraydı,20 cc badem yağı da 2,5 tuttu.Bemiks ampulu kırmak isterken ampulu sardığım kumaşı da batırdım biraz saçlarımın resmini çekip kürü uygulamaya devam edeceğim,değişim olursa hepimiz görebiliriz

piyasadaki şampuanları kullanma bitkisel şampuan al aktarlarda satılıyor. öncelikle sarımsak şampuanıyla başlayabilirsin yada argan yağı şampuanı. içine badem yağı ve çam terebentin karıştır eşit miktarda. haftada bir gün sinameki bir gün de turplu su karışımını yap. maşa ve fönü mümkün olduğunca saçından uzak tut. hatta mümkünse bırak kendi kurusun. bide çok sıcak su kullanma son durulama suyunu soğuk su olarak kullan. hatta tuhaf gelebilir ama tarama bile saçını. çünkü çok taramak da saçı yıpratır ve kırılmasına neden olur. ben mayısta kırıklarımı temizlettim o günden beri sadece duştan çıkınca nemliyken tararım saçımı. kırılması durdu gibi bişey. kurutmamda. toplarım tepeden kendisi kurur. sen bu dediklerimi uygula sonra görsün millet maşalı saç nasıl olur

Allaaah tutmayın beni evet çam terebentini duydum da denemedim aktardan alırım.Sinemakiyi yaptım da kokusundan öldüm dün yaptım hala dehşet kokuyorUmarım turplu su kokmuyordur yoksa rezil olucam herkese Evet düzleştirici ve saç kurutma makinesini hayatımdan çıkardım.Durulama suyunu soğuk kullanıyorum zaten,ama acaba durulama suyuna elma sirkesi de eklesem mi nasıl olur?Saçlarımı çok tarıyorum onu bırakmam lazım.Ya şimdi bir de anneme yeni syoss ve pantene nin şampuan,krem ve serumunu aldırdım,şimdi bir de aktara gidip alırsam en iyi ihtimalle kafayı yer :18: Ama şimdilik kendi şampuanıma sarımsak ve çam terebentini ekleyebilirim.Şişem bitince de aktardan alırım.Off maşalı maşalı saçlarımla hava atmak istiyorum,hayali bile süper

evde olduğun sürece kokusuna katlan nede olsa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
dışarı çıkarken saçına parfüm sık. mesela avonda kiraz çiçeği kokulu saç spreyi var parfüm şeklinde. güzel kokuyo o. yada parfümünü başını aşağı eğip direk saçına sık o zaman çevrendekiler kokuyu duymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…