Tavsiye Edebileceğiniz İngilizce Eğitim Setleri varmı?...

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
Kızlar eğitim seti almaya karar verdim ama hangisi iyidir bilmiyorum. Deneyen ve memnun kalan varmı?
yardıma ihtiyacım var... benneyaptımki

ben sormuş olayım o zaman, yetişkinler için önerebileceğiniz set hangisidir? yalnız kullanacak kişi bir hayli yetişkin ve hiç ingilizcesi yok! yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler

şu sıralar bende böyle bir set arıyorum arkadaşlar.tavsiye edebileceğiniz bir ingilizce set olursa sevinirim

set degil kitap önerebilirim...

hic ingilizcesi olmayanlar icin fono ingilizce ilk adim ..türkce aciklamali.. sifirdan ögretiyor...

az bucuk olanlar icin ise english grammar in use... onun da seviyeye göre kitaplari

elementary : ( baslangic ) essential grammar in use

intermediate : (orta ) english grammar in use

advanced : ( gelismis ) advanced grammar in use

evde pek öğrenileceğini sanmıyorum umarm başarırsın.

ben sana katılmıyorum, ben kendi kendime öğrendim ve şu anda çok iyi bir şekilde ingilizce konuşabiliyorum,
tavsiye isteyen arkadaşa gelince Mir Eğitim ingilizce setlerini tavsiye ederim, rosetta stoneda fena değil, diğerlerinin hepsini çöpe at hiç bir işe yaramazlar, Bu işi Türkiyede en iyi yapan firma Mir Eğitm Sürekli Güncel İçerikler ekliyorlar ve değişen sisteme göre eğitim setlerini güncelliyorlar, ben ingilizce alt yapımı mir eğitim ingilizce seti ile yaptım, bence dene pişman olmazın, iii forumlar...
Satış ve tanıtım sitesi:İngilizce Eğitim setleri-İngilizce Öğrenme setleri- En iyi inglizce eğitim seti İngilizce Eğitim SetleriMir Eğitim ingilizce setlerini tavsiye ederim, rosetta stoneda fena değil, diğerlerinin hepsini çöpe at hiç bir işe yaramazlar, Bu işi Türkiyede en iyi yapan firma Mir Eğitm Sürekli Güncel İçerikler ekliyorlar ve değişen sisteme göre eğitim setlerini güncelliyorlar, ben ingilizce alt yapımı mir eğitim ingilizce seti ile yaptım, bence dene pişman olmazın, iii forumlar...
Satış ve tanıtım sitesi:ingilizce Eğitim Seti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…