- Konu Sahibi KirazHanim
-
s 3 kullanıyorum memnunumm
Tercih sizin tabiki
Teşekkür ederim ilk konuma ilk cevabı yazdığınız için
S3 değil de S4 mini var aklımın bi köşesinde. :26:
o daha da iyii
"Mini" diye pek içime sinmiyorNeyse bakacağız artık :44:
Merhaba Hanımlar,
Telefonumu değiştirmek istiyorum fakat bir kaç model arasında gelip gidiyorum.
1000 TL'yi geçmesini pek istemiyorum, bütçem müsait olsa LG G2 de gözüm ama maalesef
Kısacası 1000 TL civarında kullandığınız veya eşinizden-dostunuzdan görüpte beğendiğiniz telefonlar hakkında benimle fikir alışverişi yaparsanız memnun olurum.
güle güle kullanın iyi günlerr
samsung s2 kullanıyorum gayet güzel s3 te fena degil ama fiyatlarını bilmiyorum
Teşekkürler
S2 ler sanırım kalktı piyasadan artık, s3 fiyatları da baya bi düştü ama herkesin elinde işte
oda dogru ama iki yıldır s2 kullanıyorum baya geri kalmışım desene
ı phone 4ü düşünmüyormusun cnm 1000 lira ben gönülsüz aldım samsung istiyordum ama çok memnunum 1 sene olacak alalı:26:
Doldurmuş senin s2 miadını, sen de yeni telefon bakmaya başla ufaktan
Merhaba Hanımlar,
Telefonumu değiştirmek istiyorum fakat bir kaç model arasında gelip gidiyorum.
1000 TL'yi geçmesini pek istemiyorum, bütçem müsait olsa LG G2 de gözüm ama maalesef
Kısacası 1000 TL civarında kullandığınız veya eşinizden-dostunuzdan görüpte beğendiğiniz telefonlar hakkında benimle fikir alışverişi yaparsanız memnun olurum.
Ayrıca lg de kullandım sonyden önce çok beğendiğim bir marka kaliteyi ucuza satıyorlar bence :)
Neredeyse her markanın telefonu geçmiştir elimden şu an iphone 5s kullanıyorum ve gerçekten iphone diğer telefonlara göre farkını çok belli ediyo sen bütçene göre iphone 4 alabilirsin belki ama iphoneda eski model almanın pek bir faydası yok yeni gelen güncellemeler eski modellerde sıkıntılara yol açabiliyo o yüzden düşünmemek de iyi etmişsin
Lg ya da Sony alabilirsin hem şık hem de kullanışlı telefonlar samsungun dizaynını hiç beğenmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, teşekkür ederim önerilerin için.
Telefon seçimimi LG G2'den yana yaptım, cumadan beri kullanıyorum ve telefonu çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?