tesadüfen gördüm başlığı. evliliğimin ilk yıllarında vajinismusu yenmeme yardımcı olmuştu. iki yıl boyunca hastasıydım. hala kafama takılan birşey oldu mu telefon açar sorarım. bir kez bile telefonu iki kez çaldırdığımı hatırlamam. bir kez çalar çalmaz açar. yurtdışındaysa mesaj atar. maddiyata hiç önem vermez. defalarca özel muaynehanesine gittim, fakat sadece 1 kez muayne ücreti ödedim:) güvenilir ve ilgili bir doktor arıyorsanız bende kesinlikle tavsiye ederim.
Süleyman Hoca'nın internet sitesinde sadece muayenehane adresi var. Hoca hangi hastenede çalışıyor. Ameliyatlarını nerede yapıyor bilginiz var mı?
Hoca muayenehanesinde çalışıyor eğer ameliyat yapacaksa belli başlı hastanelerle anlaşması oluyor sağlam hastaneler tabi onlara gidiyor.Bu 2 yerde çalışamaz olayı çıktı doktorlar için oyuızden hastaneden çıkıp kendıne hocamız yer açtı ve diğer prof lara göre fiyatıda uygun.Soracağınız bir şey varsa yardımcı olabilirim.Hocam mükemmel bir doktor keşke bana da önceden bırı tavsıye etseydı doktor doktor gezmeseydim ....Benim ameliyatımı nişantası hospıtalde yaptı Ve farklı hastaneler 11 - 16 mılyar arası dedı hocamız 3,500 yaptı rakam az ama az oluncada acaba hoca kotu mudur? aklınıza gelmesın yani sadece bir gidin tanıyın derım okadar ...
benim de sol yumurtalığımda 8 cm dermoid kist tespit edildi, yumurtalığımı kaybetmeden kisti aldırmak için doktor araştırıyordum, süleyman beyin yumurtalığı almaya karşı olduğunu okudum sitesinde ve ondan randevu aldım. cumartesi gideceğim randevuya. ama ameliyatın maaliyetini merak ediyorum ben asıl?bir de yücel karamanı duydum,ama o çok pahalıymış sanırım.bilginiz var mı acaba?
benim de sol yumurtalığımda 8 cm dermoid kist tespit edildi, yumurtalığımı kaybetmeden kisti aldırmak için doktor araştırıyordum, süleyman beyin yumurtalığı almaya karşı olduğunu okudum sitesinde ve ondan randevu aldım. cumartesi gideceğim randevuya. ama ameliyatın maaliyetini merak ediyorum ben asıl?bir de yücel karamanı duydum,ama o çok pahalıymış sanırım.bilginiz var mı acaba?
Canım benim hoca mükemmel benimde sanırım benımde 6 cm kıstım vardı .cımbızla ceker gibi aldı .Hoca bu konuda profesyonel.Hatta amelıyata gırmeden once hocam yumurtalığıma bırsey olmayacak degıl mı dedım :) bak hocaya gıt bana burda teşekkür edeceksın bunun garantısını verıyorum :) yok ben amelıyatımı her yere sordum 11-16 mılyar arası dedı 1-2 sene once yaptırdım 4000 bın tl yanlış hatırlamıyorsam.Korkacak hıc bısey yok .Telefon numaranı ozelden verırsen anlatırım nasıl olduğunu cnm Hiç korkma hocamla konuştuktan sonra haber ver olmazsa bende konusurm hocamla geçmiş olsun tekrar
3500 liraya yaptırdım demişsiniz sanırım daha önce. tam olarak hangi tarihti. bana söylediği fiyatla arasında baya fark var da çünkü.nişantaşı hastanesinde olucam ben de amaeliyatı. bir an önce olsun bitisn istiyorum. ama bi yandan da aynı işlem daha uygun fiyata olur mu acaba diye düşünüyorum. bi emin olsam hemen arayıp günü netleştiricem. hocanın muayene parasından ameliyat fiyatının da çok yükske olmayacağını düşünüyorum aslında. yanılıyor muyum acaba??
3500 liraya yaptırdım demişsiniz sanırım daha önce. tam olarak hangi tarihti. bana söylediği fiyatla arasında baya fark var da çünkü.nişantaşı hastanesinde olucam ben de amaeliyatı. bir an önce olsun bitisn istiyorum. ama bi yandan da aynı işlem daha uygun fiyata olur mu acaba diye düşünüyorum. bi emin olsam hemen arayıp günü netleştiricem. hocanın muayene parasından ameliyat fiyatının da çok yükske olmayacağını düşünüyorum aslında. yanılıyor muyum acaba??
Burcu hn merhaba,
Ne yaptınız ameliyat oldunuz mu ? Daha sonradan yazmışsınız bana ama farketmemısım kusura bakmayınAmeliyatınız umarım ıyı geçmiştir.Tekrar geçmiş olsun
merhabalar,
oncelikle tesekkur ederim sordugunuz icin:) oldum ameliyati,1-2 haftada da toparladim. su an hic bir problem yok cok sukur' kontrolume de gitmistim. henuz kendini toparlamamis gibi gorunuyordu yumurtalik tabi, zamanla o da olacakmis. bakalim bi kac ay sonra tekrar kontrole gidicem.anormal giden birsey yok ama su an icin. sende durumlar nasil