- 4 Nisan 2013
- 134
- 8
Hocam hakkında ne yazsam inanın az kalır diyebilirm.hayatımda tanıdıgım en mükemmel doktorlardan birisidir.Belki bu yazıyı okuyan birileri acaba hocanın akrabasımıdır falan diye düşünmesin :) ben onun hastasıyım.Kendisi jinekolojik doktordur.Kendinizi rahatça ona teslım edebılırsıniz.Ben bukadar güler yüzlü doktor görmedim.Vaktinizi inanın boşuna harcamayın.Tel açın 24 saat rahatsız olmaz dıyebılırm.internet sitesi Süleyman Engin Akhan | Benim için sağlık sizsiniz... .
inanın hiç paragöz biri değil kendini hastalarına adamış bir beyfendi.Yazılacak okadar çok sey varki nasıl anlatacagımı ifade edemiyorum.Bizim doktorlardan beklediğimiz GÜLER YÜZ,SICAKLIK,TERSLENMEMEK , sıkılmadan bizi dinlemesi vs.bu aradığınız herşey hocamda var.Faceden hocanın sayfasını ekleyebilirsniz.hergün konu payşıyor.kafanıza takılan birşey varsa arayın size yardımcı olsun.Sizi seviyoruz Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
inanın hiç paragöz biri değil kendini hastalarına adamış bir beyfendi.Yazılacak okadar çok sey varki nasıl anlatacagımı ifade edemiyorum.Bizim doktorlardan beklediğimiz GÜLER YÜZ,SICAKLIK,TERSLENMEMEK , sıkılmadan bizi dinlemesi vs.bu aradığınız herşey hocamda var.Faceden hocanın sayfasını ekleyebilirsniz.hergün konu payşıyor.kafanıza takılan birşey varsa arayın size yardımcı olsun.Sizi seviyoruz Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin.