Tavsiye edebileceğim doktor : Prof dr. Süleyman engin akhan

could

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
134
8
Hocam hakkında ne yazsam inanın az kalır diyebilirm.hayatımda tanıdıgım en mükemmel doktorlardan birisidir.Belki bu yazıyı okuyan birileri acaba hocanın akrabasımıdır falan diye düşünmesin :) ben onun hastasıyım.Kendisi jinekolojik doktordur.Kendinizi rahatça ona teslım edebılırsıniz.Ben bukadar güler yüzlü doktor görmedim.Vaktinizi inanın boşuna harcamayın.Tel açın 24 saat rahatsız olmaz dıyebılırm.internet sitesi Süleyman Engin Akhan | Benim için sağlık sizsiniz... .
inanın hiç paragöz biri değil kendini hastalarına adamış bir beyfendi.Yazılacak okadar çok sey varki nasıl anlatacagımı ifade edemiyorum.Bizim doktorlardan beklediğimiz GÜLER YÜZ,SICAKLIK,TERSLENMEMEK , sıkılmadan bizi dinlemesi vs.bu aradığınız herşey hocamda var.Faceden hocanın sayfasını ekleyebilirsniz.hergün konu payşıyor.kafanıza takılan birşey varsa arayın size yardımcı olsun.Sizi seviyoruz Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin.

tesadüfen gördüm başlığı. evliliğimin ilk yıllarında vajinismusu yenmeme yardımcı olmuştu. iki yıl boyunca hastasıydım. hala kafama takılan birşey oldu mu telefon açar sorarım. bir kez bile telefonu iki kez çaldırdığımı hatırlamam. bir kez çalar çalmaz açar. yurtdışındaysa mesaj atar. maddiyata hiç önem vermez. defalarca özel muaynehanesine gittim, fakat sadece 1 kez muayne ücreti ödedim:) güvenilir ve ilgili bir doktor arıyorsanız bende kesinlikle tavsiye ederim.

tesadüfen gördüm başlığı. evliliğimin ilk yıllarında vajinismusu yenmeme yardımcı olmuştu. iki yıl boyunca hastasıydım. hala kafama takılan birşey oldu mu telefon açar sorarım. bir kez bile telefonu iki kez çaldırdığımı hatırlamam. bir kez çalar çalmaz açar. yurtdışındaysa mesaj atar. maddiyata hiç önem vermez. defalarca özel muaynehanesine gittim, fakat sadece 1 kez muayne ücreti ödedim:) güvenilir ve ilgili bir doktor arıyorsanız bende kesinlikle tavsiye ederim.

Canım benim saolasın sesimi duyduğun için :) Bende bu hocayı tesadüfen internette buldum.Kist ameliyatım için doktor bakıyordum cep tel gördüm internette tel açtım hemen telefonda insanı umutlandıran konusması moral verdi hemde inanın size terapi gibi geliyor.psikoloğada para vermemiş oluyorsunuz :) tabi bu işin espirisi .Ameliyatı yaptı kime sorsam 11 milyar dedi hocam 3,5 milyara yaptı :) ben ucuz yapıyor anlamdında hocamı yüceltmek istemem sadece bilgisini ,hastanedeki tutumu ,ziyarete gelip birkaç kaz üst üste araması , vs.. en önemlisi Annemi bile teselli etti.İsterim ki deneme yanılma yöntemi ile kobay gibi kullanılmayalım dogru doktoru bulalım ve bu konuda bir nebze olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana . İnanırmısn biraz özel olacak ama arkadaşım kanser tedavisi görüyor geçen gun hocama msj attım beni aradı saat akşam 22:00 dı.Elimden geleni yaparım getir arkadaşını konuşayım dedi ve tel kapadıktan sonra ağladım bir insanın bukadar duyarlı olup ilgilenmesi beni duygulandırdı.Bir önceki konumda da yazdıgım gibi inanın anlatmakla bitiremem.Ben istiyorum ki Siz kendiniz Görün.
Cümlemi hocanın herhafta facebooktan bitirdiği gibi bitirmek istiyorum :) İyiki varsınız Sevgi ve saygılarımla.Facebook -twitter ekleyin.derim internet Kadınlıkla ilgili hangi problemlerınız varsa sitede detaylı bir şekilde bahsediyor belki yardımcı olur.web sitesi aşağıdaki gibi
Süleyman Engin Akhan | Benim için sağlık sizsiniz...

Süleyman Hoca'nın internet sitesinde sadece muayenehane adresi var. Hoca hangi hastenede çalışıyor. Ameliyatlarını nerede yapıyor bilginiz var mı?

Hoca muayenehanesinde çalışıyor eğer ameliyat yapacaksa belli başlı hastanelerle anlaşması oluyor sağlam hastaneler tabi onlara gidiyor.Bu 2 yerde çalışamaz olayı çıktı doktorlar için oyuızden hastaneden çıkıp kendıne hocamız yer açtı ve diğer prof lara göre fiyatıda uygun.Soracağınız bir şey varsa yardımcı olabilirim.Hocam mükemmel bir doktor keşke bana da önceden bırı tavsıye etseydı doktor doktor gezmeseydim ....Benim ameliyatımı nişantası hospıtalde yaptı Ve farklı hastaneler 11 - 16 mılyar arası dedı hocamız 3,500 yaptı rakam az ama az oluncada acaba hoca kotu mudur? aklınıza gelmesın yani sadece bir gidin tanıyın derım okadar ...

Süleyman Hoca'nın internet sitesinde sadece muayenehane adresi var. Hoca hangi hastenede çalışıyor. Ameliyatlarını nerede yapıyor bilginiz var mı?

Hoca muayenehanesinde çalışıyor eğer ameliyat yapacaksa belli başlı hastanelerle anlaşması oluyor sağlam hastaneler tabi onlara gidiyor.Bu 2 yerde çalışamaz olayı çıktı doktorlar için oyuızden hastaneden çıkıp kendıne hocamız yer açtı ve diğer prof lara göre fiyatıda uygun.Soracağınız bir şey varsa yardımcı olabilirim.Hocam mükemmel bir doktor keşke bana da önceden bırı tavsıye etseydı doktor doktor gezmeseydim ....Benim ameliyatımı nişantası hospıtalde yaptı Ve farklı hastaneler 11 - 16 mılyar arası dedı hocamız 3,500 yaptı rakam az ama az oluncada acaba hoca kotu mudur? aklınıza gelmesın yani sadece bir gidin tanıyın derım okadar ...

benim de sol yumurtalığımda 8 cm dermoid kist tespit edildi, yumurtalığımı kaybetmeden kisti aldırmak için doktor araştırıyordum, süleyman beyin yumurtalığı almaya karşı olduğunu okudum sitesinde ve ondan randevu aldım. cumartesi gideceğim randevuya. ama ameliyatın maaliyetini merak ediyorum ben asıl?bir de yücel karamanı duydum,ama o çok pahalıymış sanırım.bilginiz var mı acaba?

benim de sol yumurtalığımda 8 cm dermoid kist tespit edildi, yumurtalığımı kaybetmeden kisti aldırmak için doktor araştırıyordum, süleyman beyin yumurtalığı almaya karşı olduğunu okudum sitesinde ve ondan randevu aldım. cumartesi gideceğim randevuya. ama ameliyatın maaliyetini merak ediyorum ben asıl?bir de yücel karamanı duydum,ama o çok pahalıymış sanırım.bilginiz var mı acaba?

Canım benim hoca mükemmel benimde sanırım benımde 6 cm kıstım vardı .cımbızla ceker gibi aldı .Hoca bu konuda profesyonel.Hatta amelıyata gırmeden once hocam yumurtalığıma bırsey olmayacak degıl mı dedım :) bak hocaya gıt bana burda teşekkür edeceksın bunun garantısını verıyorum :) yok ben amelıyatımı her yere sordum 11-16 mılyar arası dedı 1-2 sene once yaptırdım 4000 bın tl yanlış hatırlamıyorsam.Korkacak hıc bısey yok .Telefon numaranı ozelden verırsen anlatırım nasıl olduğunu cnm Hiç korkma hocamla konuştuktan sonra haber ver olmazsa bende konusurm hocamla geçmiş olsun tekrar

Ne yaptınız acaba ? Süleyman hocama kontrole gittiniz mi ? cumartesi günü ? Merak ettim

teşekkür ederim sorduğunuz için. evet gittim, ameliyat olmam gerektiğini bir kez daha netleştirdik:) bayram dönüşü gün alıp olucam büyük ihtimalle. nişantaşı hastanesinde yapacak sanırım ameliyatı, en son oyle konuşuyoduk. yumurtalığı kesinlikle almıcam dedi ve laparoskopi yapıcak. biraz stresi var o yüzden hala günü netleştiremiyorum:)

Canım benim hoca mükemmel benimde sanırım benımde 6 cm kıstım vardı .cımbızla ceker gibi aldı .Hoca bu konuda profesyonel.Hatta amelıyata gırmeden once hocam yumurtalığıma bırsey olmayacak degıl mı dedım :) bak hocaya gıt bana burda teşekkür edeceksın bunun garantısını verıyorum :) yok ben amelıyatımı her yere sordum 11-16 mılyar arası dedı 1-2 sene once yaptırdım 4000 bın tl yanlış hatırlamıyorsam.Korkacak hıc bısey yok .Telefon numaranı ozelden verırsen anlatırım nasıl olduğunu cnm Hiç korkma hocamla konuştuktan sonra haber ver olmazsa bende konusurm hocamla geçmiş olsun tekrar

3500 liraya yaptırdım demişsiniz sanırım daha önce. tam olarak hangi tarihti. bana söylediği fiyatla arasında baya fark var da çünkü.nişantaşı hastanesinde olucam ben de amaeliyatı. bir an önce olsun bitisn istiyorum. ama bi yandan da aynı işlem daha uygun fiyata olur mu acaba diye düşünüyorum. bi emin olsam hemen arayıp günü netleştiricem. hocanın muayene parasından ameliyat fiyatının da çok yükske olmayacağını düşünüyorum aslında. yanılıyor muyum acaba??

3500 liraya yaptırdım demişsiniz sanırım daha önce. tam olarak hangi tarihti. bana söylediği fiyatla arasında baya fark var da çünkü.nişantaşı hastanesinde olucam ben de amaeliyatı. bir an önce olsun bitisn istiyorum. ama bi yandan da aynı işlem daha uygun fiyata olur mu acaba diye düşünüyorum. bi emin olsam hemen arayıp günü netleştiricem. hocanın muayene parasından ameliyat fiyatının da çok yükske olmayacağını düşünüyorum aslında. yanılıyor muyum acaba??

merhaba,

öncelikle çok geçmiş olsun. ben de süleyman bey'in iyi bir hekim olduğunu duymuştum, muayene ücreti yüksek de olsa bir şekilde ödeniyor ama konu ameliyat olunca söylenen yüksek rakamlar bir anda toparlanamıyor.

sakıncası yok ise laparoskopik ameliyat için size verlen yeni rakam nedir?

tesekkur ederim haftaya oluyorum brn ameliyati.bit an once bitsin istiyorum.4000-4500 arasi olur demisti ama bakalim nolcak

Burcu hn merhaba,

Ne yaptınız ameliyat oldunuz mu ? Daha sonradan yazmışsınız bana ama farketmemısım kusura bakmayın :KK43: Ameliyatınız umarım ıyı geçmiştir.Tekrar geçmiş olsun

Burcu hn merhaba,

Ne yaptınız ameliyat oldunuz mu ? Daha sonradan yazmışsınız bana ama farketmemısım kusura bakmayın :KK43: Ameliyatınız umarım ıyı geçmiştir.Tekrar geçmiş olsun

merhabalar,

oncelikle tesekkur ederim sordugunuz icin:) oldum ameliyati,1-2 haftada da toparladim. su an hic bir problem yok cok sukur' kontrolume de gitmistim. henuz kendini toparlamamis gibi gorunuyordu yumurtalik tabi, zamanla o da olacakmis. bakalim bi kac ay sonra tekrar kontrole gidicem.anormal giden birsey yok ama su an icin. sende durumlar nasil

merhabalar,

oncelikle tesekkur ederim sordugunuz icin:) oldum ameliyati,1-2 haftada da toparladim. su an hic bir problem yok cok sukur' kontrolume de gitmistim. henuz kendini toparlamamis gibi gorunuyordu yumurtalik tabi, zamanla o da olacakmis. bakalim bi kac ay sonra tekrar kontrole gidicem.anormal giden birsey yok ama su an icin. sende durumlar nasil

Bende de cok sukur bırsey yok fakat benım derım ınce olduğu ıcın karnımın altını dıkerken kalın gibı oldu ole yapmasaydı kapanmazmış doğrudur.Gercı kotu durmuyor ama yınede merak edıp sormuştum hatta hocam da oraya gamze yaptım bir tane demıstı bana gülme krızı gelmıstı :) Çok sukur hıc bseyım yok .Allah herkese sağlık versın hastalara sıfa versın.

Hayırlı gunler

Arkadaşlar Süleyman Engin Akhan Avrupa Yakasında hangi hastahanelerde doğum yaptırıyor. Lütfen bilen varsa

benimm aosit problemim rahim ağzı yetmezliğim ve tarambosit diye bir durumumdan şüphelendi nasıl bir doktordur kendisi bu tarz tekrarlayan düşüklerde nasıldır lütfen paylaşırsanız çok sevinirim

Arkadaşlar bende süleyman beye gittim rahimde perde var ameliyat olmam gerekiyor ama ben çok korkuyorum

Merhaba epey olmuş ama umarım görürsünüz benimde rahim perdem var ve vajinaya kadar ameliyat oldunuz mu acaba ?

X