• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiye doktor bulamadım:(

tomb_raider

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
426
3
46
Muğla
Merhabalar.
Denizli de yaşıyorum.Göğüs protezi için kararımı verdim ama kime gideceğime karar veremedim.Açıkcası burdaki doktorlar ne durumda bilmiyorum, bir doktor nasıl araştırılırki:( Bana kalsa hastalarıyla birebir görüşmek isterdim ama uygunsuz tabiki)
Bu konuda denizlide adını duyurmuş bir uzman benim bildiğim yok.O yüzden ben diyorum ki üniverste yada devlet hastanesine gidip az çok bildiğim (en azından adını:) bir uzmana olsam yanlış bir karar olurmu,ben gibi düşünüp giden,memnun kalan yokmudur acaba,illaki hüsrana uğrarmıyım:( :26:
Yoksa özel doktora mı gitsem,hani özel olduğu için daha iyi mi ilgilenirki,onlar özel hastaneyle anlaşmalı oluyolar,uçurum bi fiyat farkı olur mu sizce:44:
Kararsız kaldım,bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.:71:

Ofs burdan kalk izmire muayne ol,sonra ameliyat için git,sonra kontrollere,neden izmirli falan deilimki=))

Seni çok iyi anlıyorum yapacak pek bir şey yok İzmirde Biçok doktor var cemil bey cenk bey ahmet bey bunun gibi leri sende haklısın burada olup Denizliye yol yapman gerek 2 buçuk saat Otobüsle 3 saati buluyor bildiğim kadarıyla yada 3 buçuk saat İzmirde olup Şartlarını Zorlaman en mantıklısı derim burada bir tanıdığın falan yokmu sana yardımcı olur ben İzmirliyim 5 ay Önce prof. dr. Ahmet Seyhana oldum çok memnunum

Neden Izmir diye taktinki kafaya? Onur Erol'un ogrencisi Denizli'li ve 3-4 sene once muaynehane acti Denizliye. Camlik ozsutten muhendislik fakultesine dogru inerken sagda muayenehanesi var. Adini unuttum doktorun. git konus bence. en azindan bir fikrin olur

Neden Izmir diye taktinki kafaya? Onur Erol'un ogrencisi Denizli'li ve 3-4 sene once muaynehane acti Denizliye. Camlik ozsutten muhendislik fakultesine dogru inerken sagda muayenehanesi var. Adini unuttum doktorun. git konus bence. en azindan bir fikrin olur

ne güzel bir bilgi ben de ilk defa Öğrendim Onur Erol değerli bir doktor öğrencisi olmasıda avantaj Bencede araştır git görüş ve tabi buradan da İzmirden de Görüş başka doktorlarla içine kim sinerse onu seçersin..

Seni çok iyi anlıyorum yapacak pek bir şey yok İzmirde Biçok doktor var cemil bey cenk bey ahmet bey bunun gibi leri sende haklısın burada olup Denizliye yol yapman gerek 2 buçuk saat Otobüsle 3 saati buluyor bildiğim kadarıyla yada 3 buçuk saat İzmirde olup Şartlarını Zorlaman en mantıklısı derim burada bir tanıdığın falan yokmu sana yardımcı olur ben İzmirliyim 5 ay Önce prof. dr. Ahmet Seyhana oldum çok memnunum
Canim çok saol.Peki nerede yapıyo ameliyatı ve fiyat konusunda nasıldırki:s
Ben Ahmet beyi profesör olduğu için biraz fiatlı diye duydum o yüzden hiç sormamıştım bile ama iyi bi uzman olduğunu duydum.Bu arada izmirli hiç tanıdığım yok malesef.

tşk canım bunu bi araştıracağım ama burda en çok gidilen bir uzmana sordum 6 milyar dedi bana ismi hakan güney.Bahseddiğin o mu bilmiyorum ama eğer öğrenebilirsen yazarsan çok sevinirim.İzmir de 4 milyara bitiyomuş iş tabiki önce güzel olması ama arada epey fark olunca aklım takıldı:S

Canim çok saol.Peki nerede yapıyo ameliyatı ve fiyat konusunda nasıldırki:s
Ben Ahmet beyi profesör olduğu için biraz fiatlı diye duydum o yüzden hiç sormamıştım bile ama iyi bi uzman olduğunu duydum.Bu arada izmirli hiç tanıdığım yok malesef.

Anladım canım evet prof olduğu için fiyatlı gelebilir ama yinde git bir görüş derim çok çok iyi bir Hoca güzelce araştır yardım cı olurlar doktorlar ben öyle düşünüyorum sen ummasanda git görüş açık açık çekinme derim belli olmaz ne olacağı Ameliyatı Özel Gazi Hastanesinde Yapıyor Alsancakta

Anladım canım evet prof olduğu için fiyatlı gelebilir ama yinde git bir görüş derim çok çok iyi bir Hoca güzelce araştır yardım cı olurlar doktorlar ben öyle düşünüyorum sen ummasanda git görüş açık açık çekinme derim belli olmaz ne olacağı Ameliyatı Özel Gazi Hastanesinde Yapıyor Alsancakta
Canim şöyle,denizlili oldğum için malesef rahatça görüşmeye gidemiyorum.4 milyarı gözden çıkardım ama ahmet bey olunca daha fazla tutar sanırım:S

tşk canım bunu bi araştıracağım ama burda en çok gidilen bir uzmana sordum 6 milyar dedi bana ismi hakan güney.Bahseddiğin o mu bilmiyorum ama eğer öğrenebilirsen yazarsan çok sevinirim.İzmir de 4 milyara bitiyomuş iş tabiki önce güzel olması ama arada epey fark olunca aklım takıldı:S

Evet tama sen soyleyince hatirladim, Hakan Guney ismi. Izmir de 4'e bitiyormus diyorsun da kontrollere gidis gelis, ameliay sonrasi kalacagin yer vs bence asagi yukari ayni fiyata cikar. Evinden cikip gitmekle, otel odasindan ameliyata gitemk inan cok farkli. Ayrica ameliyat sonrasi kalacagin yer de ayrica ucretli olacak Izmir de. Bence bunlari iyi arastir.

Evet tama sen soyleyince hatirladim, Hakan Guney ismi. Izmir de 4'e bitiyormus diyorsun da kontrollere gidis gelis, ameliay sonrasi kalacagin yer vs bence asagi yukari ayni fiyata cikar. Evinden cikip gitmekle, otel odasindan ameliyata gitemk inan cok farkli. Ayrica ameliyat sonrasi kalacagin yer de ayrica ucretli olacak Izmir de. Bence bunlari iyi arastir.
hmm anladım cnm evet malesefki yol katetmek zorunda kalacağım.Ama ben sandımki ameliyatın ertesi günü eve dönerim.1 2 kez de kontrole gelirim.Ama doğru dimi ertesi günü yolculuk yapamamki:26:

Back
X