Mutfak Dekorasyonu tavsiye alınır:)

Beatrice535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
97
62
Merhaba kızlar siteye yenice üye oldum üye olmadan da takip ediyordum lakin fikirlerinize ihtiyacım var şimdi :) çeyizimi yavaş yavaş almaya karar verdim bıçak setinde korkmaz düşünüyorum ama kafam karıştı çok parçalı mı olmalı makası falan olmalı mı yoksa 3- 5 parçalık hem hesaplı hem kullanışlı bir set var mı kafam karışık yardım lütfen :110:

takipteyim ... bende karar veremedim ... korkmaz ve ya sürbisa almayı düşünüyorum.. ki kafam sürbisaya gidiyor.

Merhaba kızlar siteye yenice üye oldum üye olmadan da takip ediyordum lakin fikirlerinize ihtiyacım var şimdi :) çeyizimi yavaş yavaş almaya karar verdim bıçak setinde korkmaz düşünüyorum ama kafam karıştı çok parçalı mı olmalı makası falan olmalı mı yoksa 3- 5 parçalık hem hesaplı hem kullanışlı bir set var mı kafam karışık yardım lütfen :110:
pazardan rooc un bıçaklarını al :KK70:

Merhaba ;

çok kalabalık parçalar almak gereksiz , fakat mutfak makası olmazsa olmazdır! çok amaçlı bazı spesifik şeyler almanızı öneririm , Emsan fiyat olarak uygun ve kaliteli bıçaklar yapıyor , 60 lira gibi bir fiyatı var , düşünün derim :KK66:

En iyisini düşünüyorsun canım :KK70: Bu sitede korkmaz tencere lerde ve korkmaz tost makinesi nde % 20ye varan indirimler var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
X