Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu kaplama kağıtları ne mucize bişeymiş yaa mobilyadan mı sıkıldın istediğin renk seç kapla masrafsız.
bir de ben denicem bu kaplama işini
çok şirin olmuş güle güle kullanın :)
teşekkür ederim
valla ozaman oğlum küçüktü çok da özenmedim açıkcası ama biraz kullanalım değiştiricem tekrar
birde ben bu sitede yeniyim mesela sizin yazdığınız yorumu ben görmedim buraya tekrar girip baktım sabah üyeliğimi iptal edicektim çok karışık geldi bu site bana
canım, yorumları görmen için konunu takip etmelisin.
ya da konunu veya yorumunu beğenen olursa sana bildirim gelir.
sayfada en üstte sağda bildirimin gözükür.
site karışık değil, yeni olduğun için öyle gelmiş olabilir sana.
dolabın aynen hazır bebek odaları oluyor ya onun gibi olmuş.
bende kızıma böyle birşey yapsam..
evde eski 4 çekmeceli şifonyerim var, gözüme batıyor sürekli, onu kaplamaya denicem bakalım :))
kiracı olduğumuz için oturduğumuz eve fazla mobilya alamıyoruz,
malum ileride kendi evin olunca nasıl olacak bilemiyorsun.
ayrıca sen şimdi yorum yaptın yine görmedim acaba kapalı bişey mi var profilimdebende kiracıyım aynen katılıyorum nasıl ucuza mal edersem benim için iyi ama görsel de önemli tabi yap bence güzel olur yapılanın kötüsü olmaz
ayrıca sen şimdi yorum yaptın yine görmedim acaba kapalı bişey mi var profilimde
çocuk odası kullanışlı olmaz demiştim ama 2 yıldır kullanıyorum banamısın demedielinize sağlık güzel olmuş. bir ara bende dolap kaplamıştım... kaplarken hava kabarcıklarını düzeltmek zor olmuştu. ama sonunda yenilenmişti dolabım
canım sanırım yeni üye olduğun için bilmiyorsun, fakat iki ayrı yerde aynı konuyu açmışsın...bildiğim kadarıyla bu yasak... uyarı almadan önce yetkiliye mesaj at istersen... biri dekorasyona ait başlıklı yerde, biride burda...
bu arada dolaplar çok şık olmuş...bişey sorcam kaplarken sağa sola yapışıp zorluk çıkarmıyormu, veya hava kabarcığı kalmışyormu..ha birde ufacık bi kenardan parca çıkıntısı olsa ordan hemen sökülüp gelmiyormu...ne bileyim bu folyo işi bana bi cazip gelmedi nedense...eğreti olacakmış gibi hissediyorum...resimlerde güzel görünüyor ama yakından bakınca çok bellimi yapıştırma olduğu..
çok güzel düşünmüşsünüz
kulp kısımlarını nasıl yaptınız
orda sorun çıkmadı mı
kulpları komple çıkardım kapladıktan sonra kapağın rkasından üst deliğe denk getirerek küçük bir delik deldim iğne olur tığ olur vida kalın çünkü kağıdı yırtar diye sonra vidaladım alt delikte kapanmış oldu
bu kaplama kagıtlarını nerden alıyorsunuz