• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavrimda Haksizmiyim ?

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
Gecen Sabah Kahvaltiya Gorumcemi Cagirdim , Kahvalti Bittikten Sonra Ben 1Seylerle Ugrasirken 1Baktim Ki Cocugum Ve Gorumcem Yok..
Aradim , Telefonunu Masanin Üzerinde Unutmus. Yaklasik 1saat Sonra Geldi. Biraz Dolastirmak Istemis Cocugumu.
Ama Bana Neden Haber vermedin Dedim , Ben soyledim sen duymadin Dedi.. ozaman Duyacagim sekilde yanima Gelde soyle dedim.
daha Oncede uyarmistim benden habersiz alip goturme cocugu diye... Ama anliyana : ) ve artik Gorumcemle Konusmama Karari aldim. sizce haklimiyim ?
ne yapmaliyim ? nasil davranmaliyim ?

Gecen Sabah Kahvaltiya Gorumcemi Cagirdim , Kahvalti Bittikten Sonra Ben 1Seylerle Ugrasirken 1Baktim Ki Cocugum Ve Gorumcem Yok..
Aradim , Telefonunu Masanin Üzerinde Unutmus. Yaklasik 1saat Sonra Geldi. Biraz Dolastirmak Istemis Cocugumu.
Ama Bana Neden Haber vermedin Dedim , Ben soyledim sen duymadin Dedi.. ozaman Duyacagim sekilde yanima Gelde soyle dedim.
daha Oncede uyarmistim benden habersiz alip goturme cocugu diye... Ama anliyana : ) ve artik Gorumcemle Konusmama Karari aldim. sizce haklimiyim ?
ne yapmaliyim ? nasil davranmaliyim ?

görümcem yok çocuğumda yok yorm yazsammı acaba diye düşünüyorum son girdiğim konulardan sonra.....:1:

daha öncede aynı şeyi yaptıysa haklısın tabiki....eşinlede paylaşabilirsin bu konuyu.....
yaşı küçükmü acaba görümcenizin???

Sürekli yapıyorsa tavır koyacaksın tabi. Ne demek kafasına göre alıp götürmek, bir anne nasıl merak eder hiç düşünmüyor mu.

Bir annenin haberi olmadan çocuk çıkartılıp gezdirilir mi ya kafaya göre !
Bence de bu durum devam ederse çok samimi olmamanızı tavsiye ederim.
Çok düşüncesizce. :20:

konuşmamak çocukça... anlayacağı şekilde açık açık söylersiniz, yapmasını istemediğiniz şeyler için de gözünüzü üstünde bulundurursunuz. görümce bu, sıradan bi komşu değil.

Siz konuşmazsanız eşiniz bu küslüğe bir anlam veremeyecek ve sizin aranız bozulacak.
Eşinizle konuşup olayı anlatırsanız görümcenizle eşiniz konuşabilir.:34:

Bunun haricinde özel sorunlarınız yoksa görümcenizle konuşmamak biraz abartılı olur. Ama kızmakta çok haklısınız. Ben de çocuğumun benden habersiz kapı önüne bile çıkarılmasına izin vermem. Bundan sonra kesinlikle size haber vermesi gerektiği konusunda uyarmanızı, konuyu da eşinizle paylaşmanızı tavsiye ederim. Gerekirse eşiniz de konuşsun görümcenizle.

valla böyle olaylarda hep kötü şeyler geliyor aklıma :14::14::14::14::14::14::14:
öncelikle arkadaşımm kimse kimsenin çocuğu hakkında böyle hak idia edemez ve izinsiz hiç bir şey yapamaz
kendi adıma kimseye güvenmem bu konuda hele ki türkiyede:52::52::52::52::52:
çocuk istismarın en fazla olduğu ülke burası ve çocuklar en yakınları tarfından istismar ediliyorlar
amca dayı hala teyze kkuzen vb. kesinlikle izin vermeyin çocuğunuzu gözünüzden ayırmayınn:20::20::20::20::20:

Back