• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavrimda Haksiz miyim ?

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
Gecen Sabah Kahvaltiya Gorumcemi Cagirdim , Kahvalti Bittikten Sonra Ben 1Seylerle Ugrasirken 1Baktim Ki Cocugum Ve Gorumcem Yok..
Aradim , Telefonunu Masanin Üzerinde Unutmus. Yaklasik 1saat Sonra Geldi. Biraz Dolastirmak Istemis Cocugumu.
Ama Bana Neden Haber vermedin Dedim , Ben soyledim sen duymadin Dedi.. ozaman Duyacagim sekilde yanima Gelde soyle dedim.
daha Oncede uyarmistim benden habersiz alip goturme cocugu diye... Ama anliyana : ) ve artik Gorumcemle Konusmama Karari aldim. sizce halimiyim ?
ne yapmaliyim ? nasil davranmaliyim ?
:82:

Canım kızmakta haklısın seni strese sokuyor çocuğunu göremediğin zaman.

İyice bir konuş görümcenle.

Birde konuşmama kararı almak için bu anlattıkların yeterli değil.Tartışmaya kadar varıyorsa durum orasını bilemeyeceğim.

Haklısınız sonuna kadar..Buna asla hakkı yok; fakat konuşmama kararı almayın. Bu doğru bir karar olmaz.
Tavrınızı net olarak belirtin ve sınırınızı koyun ama küslük hoş birşey değil..

tabi ki çocuğunuzu çıkarırken sizi haberdar etmeli
telefonunu da unutmulsa doğal olarak merak edebilirsiniz
daha önce de ikaz da bulundum diyorsunuz
görümcenizin yaşı kaç acaba?
bir de bana kalırsa konuşmama kararı ağır bir karar
aile ve akrabalık bağları pamuk ipliğine bağlı olmamalı
görümceniz ile konuşmamanız eşinizi ve onun ailesini de huzursuz eder
kırıcı bir davranıştır,
uygun bir dilde anlatır ve ikaz ederseniz daha ılımlı sonuçlar alırsınız diye umuyorum

Canım kızmakta haklısın seni strese sokuyor çocuğunu göremediğin zaman.

İyice bir konuş görümcenle.

Birde konuşmama kararı almak için bu anlattıkların yeterli değil.Tartışmaya kadar varıyorsa durum orasını bilemeyeceğim.

evet tartistik , Bana Diyorki Hakkim yokmu dolastirmaya , tmm dolastir gezdir ama neden haber verip cikmak varken :S haberim yokken alip goturuyorsun..

Sofia çok haklı bende aynı şekilde düşünüyorum.Haklısın tabi ama konuşmama gibi bi karar uygun değil bence.çünkü başka sorunlara yol açar ve büyür gider olay.Görümcenle ciddi bi şekilde yeniden konuş yada eşinle konuş derim ben

tabi ki çocuğunuzu çıkarırken sizi haberdar etmeli
telefonunu da unutmulsa doğal olarak merak edebilirsiniz
daha önce de ikaz da bulundum diyorsunuz
görümcenizin yaşı kaç acaba?
bir de bana kalırsa konuşmama kararı ağır bir karar
aile ve akrabalık bağları pamuk ipliğine bağlı olmamalı
görümceniz ile konuşmamanız eşinizi ve onun ailesini de huzursuz eder
kırıcı bir davranıştır,
uygun bir dilde anlatır ve ikaz ederseniz daha ılımlı sonuçlar alırsınız diye umuyorum
gorumcem 32 yasinda. dogru soyluyorsun konusmama karari iyi degil ama ne bileyim
ne kadar konussamda yine bildigini yapicak. en iyisi biraz mesafe koymaliyim o zaman aramiza...

Aaa Çok Komik..:1:
Sen Annesisin Sana Haber Vermeden Çocuğunu Çıkaramaz..:20:
Elbette Hakkı Var Gezdirmeye Ama Annesinden Müsade İstenir Benim Bildiğim..:34:

Küs Kalmak İyi Bir Şey Değil..:34:
Tekrar Konuşun..:34:

gorumcem 32 yasinda. dogru soyluyorsun konusmama karari iyi degil ama ne bileyim
ne kadar konussamda yine bildigini yapicak. en iyisi biraz mesafe koymaliyim o zaman aramiza...

ben yaptığına bakılırsa yaşı küçüktür diye düşünmüştüm
siz tekrar konuşun yine de olmadı eşiniz ile konuşun,o sizin endişelerinizi dile getirsin
eğer tekrarlanıyorsa mesafe koymak en iyisidir.
artık o kadar çok hikaye okuyor yada yaşıyoruz ki
yapılan hareketler de art niyet var mı yok mu bunun kritiğini bile yapamıyoruz.
belki kasıtlı,
belki de gerçekten düşünülmeden yapılmış bir hareket
ama ne olur sa olsun konuşmama kararı ağır olur.

Gecen Sabah Kahvaltiya Gorumcemi Cagirdim , Kahvalti Bittikten Sonra Ben 1Seylerle Ugrasirken 1Baktim Ki Cocugum Ve Gorumcem Yok..
Aradim , Telefonunu Masanin Üzerinde Unutmus. Yaklasik 1saat Sonra Geldi. Biraz Dolastirmak Istemis Cocugumu.
Ama Bana Neden Haber vermedin Dedim , Ben soyledim sen duymadin Dedi.. ozaman Duyacagim sekilde yanima Gelde soyle dedim.
daha Oncede uyarmistim benden habersiz alip goturme cocugu diye... Ama anliyana : ) ve artik Gorumcemle Konusmama Karari aldim. sizce halimiyim ?
ne yapmaliyim ? nasil davranmaliyim ?
:82:

görümceniz bekar ve siz ondan küçükseniz ve evli bir çocuk sahibiyseniz anlayabiliyorum görümcenizi. hak vermiyorum sadece anlıyorum.sizi kıskanıyordur,amacı sadece tartışma çıkarmaktır belki...biraz da olsun kendi hayatının hırsını sizden çıkarmaktır. bence siz mümkün olduğunca iyi davranın ona,bebeğinize de çok ilgi göstermesine karışmayın.sizin kendisiyle tartışmadığınız görünce durulacaktır davranışları.
gerçekten siz sinirlenmekte haklısınız ama bir de onun yerine kendinizi koyup düşünün.

Konu üzerine tabi ki de haklısın. Fakat konusmama kararı bence biraz cocukça. Karsıdaki insan senin eşinin kardeşi. Yaptıgının yanlışlığını izah edip tekrarlanmaması gerektiğini söylemelisin, bu uyarıların devamında aynı şekilde davranıyor ise, uzaklaştırmalısın. Fakat, konusmama gibi yanlış birşey yapıp eşinden de olumsuz tepkiler almamaya gayret göster derim..

görümceniz bekar ve siz ondan küçükseniz ve evli bir çocuk sahibiyseniz anlayabiliyorum görümcenizi. hak vermiyorum sadece anlıyorum.sizi kıskanıyordur,amacı sadece tartışma çıkarmaktır belki...biraz da olsun kendi hayatının hırsını sizden çıkarmaktır. bence siz mümkün olduğunca iyi davranın ona,bebeğinize de çok ilgi göstermesine karışmayın.sizin kendisiyle tartışmadığınız görünce durulacaktır davranışları.
gerçekten siz sinirlenmekte haklısınız ama bir de onun yerine kendinizi koyup düşünün.
dogru tahmin etmissin cnm ben ondan kucugum ve o bekar, soyledilerin icicn tsk ederim.

Back