Tavırlarına anlam veremiyorum

arkadaşlar kendisi avukat işleri yoğundur diye boğmak istemiyorum lakin aramızda ne geçiyorsa cumartesi günleri geçiyor ve sonrasında kayboluyor. Sürekli bir şeyler yapmaktan bahsediyoruz ama bi işlev yok yani 2hafta önce abisi hastaneye yattı sağlık nedeniyle bi şeyler yapamadık sonraki hafta ben şehir dışına çıkmıştım bu haftada arkadaşları gelmiş izmirden telefon numarası yoktu daha önce bu hafta görüşmemizden sonra bana numarasını verip artık burdan konuşsak bizim için daha iyi :) dedi sonrasında bu sefer planlarlar sözde kalmıcak gibi şeyler söyledi ..neyse sabah günaydın yazdım heriften tık yok. Sizce normal mi yoksa ben mi çok kafamı yormuşum?
nasıl tanıştınız?

meslektaşım olduğu için ne kadar sinirlensem de çevremde avukat olup özellikle evli olup özellikler karşı cinslerde yapan böyle var bence uzak durun size tavsiyem

İmkanı yok ki. Hani zaten aramızdaki şeye ilişki demek "ilişki" sıfatına yakışmayan bi durum sadece haftanın bi günü güzel zaman geçirmekten başka bi şey yok bence de aramızda.. Ama işte insan bile bile lades olayının delisi :KK43: bu böyle gitmez biliyorum..ama diğer türlüsünede razı değilim :KK43: off off napıcam hiç bi fikrim yok
Eğer kendinizi bir süre geri cekmezseniz hep boyle devam eder.Sadece birşeyleri göze almalısınız. Kaybedecek olsaniz bile. Siz de farkınsiniz böyle gitmeyeceginin. ozaman neden kendinize bu işkence? Üstelik daha çok başındayken bu hali alması hiç normal değil.

Her zaman derim..

Gormek isteyen gorusmek isteyen gerekirse 5 dakika bile olsa kırk takla atar yine gormeye gelir ,gorusur..

Ogle arasi var aksam vakti var hic mi vakit bulamiyor..

arkadaşlar kendisi avukat işleri yoğundur diye boğmak istemiyorum lakin aramızda ne geçiyorsa cumartesi günleri geçiyor ve sonrasında kayboluyor. Sürekli bir şeyler yapmaktan bahsediyoruz ama bi işlev yok yani 2hafta önce abisi hastaneye yattı sağlık nedeniyle bi şeyler yapamadık sonraki hafta ben şehir dışına çıkmıştım bu haftada arkadaşları gelmiş izmirden telefon numarası yoktu daha önce bu hafta görüşmemizden sonra bana numarasını verip artık burdan konuşsak bizim için daha iyi :) dedi sonrasında bu sefer planlarlar sözde kalmıcak gibi şeyler söyledi ..neyse sabah günaydın yazdım heriften tık yok. Sizce normal mi yoksa ben mi çok kafamı yormuşum?

Bence evli gibi geldi bana 6. hissim çok kuvvetlidir oyaladı ikinci hat aldı vs....

1.5 aydır berabersiniz ama telefon numarasını henüz yeni verdi ise aslında ortada bir ilişki yok.Zaten belli günlerde ortadan kaybolması, mesajına cevap vermemesi çok şey anlatıyor. Uzak dur canım.

X