- 25 Şubat 2015
- 19
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi dragonfly97
bende burayı anlamadımarkadaşlar kendisi avukat işleri yoğundur diye boğmak istemiyorum lakin aramızda ne geçiyorsa cumartesi günleri geçiyor ve sonrasında kayboluyor. Sürekli bir şeyler yapmaktan bahsediyoruz ama bi işlev yok yani 2hafta önce abisi hastaneye yattı sağlık nedeniyle bi şeyler yapamadık sonraki hafta ben şehir dışına çıkmıştım bu haftada arkadaşları gelmiş izmirden telefon numarası yoktu daha önce bu hafta görüşmemizden sonra bana numarasını verip artık burdan konuşsak bizim için daha iyi :) dedi sonrasında bu sefer planlarlar sözde kalmıcak gibi şeyler söyledi ..neyse sabah günaydın yazdım heriften tık yok. Sizce normal mi yoksa ben mi çok kafamı yormuşum?
bende burayı anlamadım
1 buçuk ayİlginç. Her an hersey olabiliyor. Siz bence artik ne yazin ne de mesaj atın. Üstelik numarasini yeni vermiş. Ben suphelenirdim acikcasi. Guvenemezdim. Özür dileyerek ne kadarlık bir ilişki?
İşte görüşüyoruz sohbet falan ediyoruz ama sadece cumartesigünleri haftaiçi bazı zamanlar muhabbet ediyoruz o kadar.bende burayı anlamadım
1.5 ayda bu hale mi geldi. Benim halime sukretmem lazim ozaman. Bir an da kendinizden gereğinden fazla taviz vermiş olabilir misiniz? Yani nasılsa seviyor istediğim zaman gel istemedigim zaman git rahatlığını mi verdiniz. Yani 1.5ayda ilişkiniz ne kadar ilerledi ki böyle oldu.1 buçuk ay
1.5 ayda bu hale mi geldi. Benim halime sukretmem lazim ozaman. Bir an da kendinizden gereğinden fazla taviz vermiş olabilir misiniz? Yani nasılsa seviyor istediğim zaman gel istemedigim zaman git rahatlığını mi verdiniz. Yani 1.5ayda ilişkiniz ne kadar ilerledi ki böyle oldu.Bence mesafe koyun kesinlikle.. Hatta gorusmek istediğinde gitmeyin. İsim var deyin. Gerçekten belli olur ozaman.zor ama dayanmalisiniz
Ikinci hat diyince aklima evli olabilirligi geldi.
Arastir sen bu cocugu bi.
Bu ne böyle evli erkek gibiarkadaşlar kendisi avukat işleri yoğundur diye boğmak istemiyorum lakin aramızda ne geçiyorsa cumartesi günleri geçiyor ve sonrasında kayboluyor. Sürekli bir şeyler yapmaktan bahsediyoruz ama bi işlev yok yani 2hafta önce abisi hastaneye yattı sağlık nedeniyle bi şeyler yapamadık sonraki hafta ben şehir dışına çıkmıştım bu haftada arkadaşları gelmiş izmirden telefon numarası yoktu daha önce bu hafta görüşmemizden sonra bana numarasını verip artık burdan konuşsak bizim için daha iyi :) dedi sonrasında bu sefer planlarlar sözde kalmıcak gibi şeyler söyledi ..neyse sabah günaydın yazdım heriften tık yok. Sizce normal mi yoksa ben mi çok kafamı yormuşum?
Evli olma ihtimali yok..araştırmanın dibine vurdum :d öyle bi durum söz konusu değil yani benimde aklıma ilk o geldi ama kesinlikle yok