Tavırlarına anlam veremiyorum

dragonfly97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
19
0
30
arkadaşlar kendisi avukat işleri yoğundur diye boğmak istemiyorum lakin aramızda ne geçiyorsa cumartesi günleri geçiyor ve sonrasında kayboluyor. Sürekli bir şeyler yapmaktan bahsediyoruz ama bi işlev yok yani 2hafta önce abisi hastaneye yattı sağlık nedeniyle bi şeyler yapamadık sonraki hafta ben şehir dışına çıkmıştım bu haftada arkadaşları gelmiş izmirden telefon numarası yoktu daha önce bu hafta görüşmemizden sonra bana numarasını verip artık burdan konuşsak bizim için daha iyi :) dedi sonrasında bu sefer planlarlar sözde kalmıcak gibi şeyler söyledi ..neyse sabah günaydın yazdım heriften tık yok. Sizce normal mi yoksa ben mi çok kafamı yormuşum?

Aranizda ciddi bir sey yoksa ne bekliyorsun ki.
Daha yeni numarasını vermis o sizin kadar önemsemiyor demek.

İlginç. Her an hersey olabiliyor. Siz bence artik ne yazin ne de mesaj atın. Üstelik numarasini yeni vermiş. Ben suphelenirdim acikcasi. Guvenemezdim. Özür dileyerek ne kadarlık bir ilişki?

Belkide evli bile olabilir.Telefonda 2.bir hat ve de 2.bir telefonda olabilir.Avukatlıktan ziyade gizemli ve çekimser gibi aklınızı karıştırmak gibi olmasında bunlarıda göz ardı etmeyin derim.

Sakın görüşmeyin bir daha. Kendinizi aptal durumuna düşürüyorsunuz. Adam size numarasını yeni veriyor bir de konuşuyorsunuz. Normal şartlarda numaranızı alabilmek için taklalar ataması gerekirdi sizden hoşlanmışsa.

bende burayı anlamadım

1.5 ayda bu hale mi geldi. Benim halime sukretmem lazim ozaman. Bir an da kendinizden gereğinden fazla taviz vermiş olabilir misiniz? Yani nasılsa seviyor istediğim zaman gel istemedigim zaman git rahatlığını mi verdiniz. Yani 1.5ayda ilişkiniz ne kadar ilerledi ki böyle oldu. Bence mesafe koyun kesinlikle.. Hatta gorusmek istediğinde gitmeyin. İsim var deyin. Gerçekten belli olur ozaman.zor ama dayanmalisiniz

İmkanı yok ki. Hani zaten aramızdaki şeye ilişki demek "ilişki" sıfatına yakışmayan bi durum sadece haftanın bi günü güzel zaman geçirmekten başka bi şey yok bence de aramızda.. Ama işte insan bile bile lades olayının delisi bu böyle gitmez biliyorum..ama diğer türlüsünede razı değilim off off napıcam hiç bi fikrim yok

Ikinci hat diyince aklima evli olabilirligi geldi.
Arastir sen bu cocugu bi.

Bu ne böyle evli erkek gibi Belki de yeni hat aldı kendine, eşini aldatıyor. İkinci bir telefonu var. Duymadığımız şey değil valla. Ne olur ne olmaz, güvenme bence sen bu adama. İnternetten tanıştınız herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…