- Konu Sahibi Yokuspokus
Bence bisey olmamis gibi davranin sonucta siz aynı sizsiniz degisen onlar degil mi siz cizginizi bozmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle bencede bu laf cuk oturur bu olanlara
Mecburiyetleri yok derken illa 1 hafta biz ararsak diğerinde de onlar arardı ,plan yapardık ,birlikte olurduk yazmışsınız.Siz başka arkadaşlardan görüştüğünüzden bahsetmemişsiniz ki,var mı yok mu biz ne bilelim.Yani nasıl sizle plan yaptıysalar başkalarıyla da plan yapabilirler dedim.Çok uzun bir süre geçmemiş üzerinden.Bazen yakınlarımızla bile 1 ay görüşemediğimiz oluyor.Son olarak ta zaten belki hamile olduğunuz için hızlarına ayak uyduramayacağınızı düşünmüş olabilirler dedim.Yanlış anlamanızı gerektirecek birşey yazmadım ki.Hiç zannetmiyorum.
Fark ettin mi bilmiyorum ama canım bir mecburiyetleri var algısıyla konuşmuyorum. Başka arkadaşım olmadığını hangi cümlemden çıkardınız onu da anlayamadım?
Bir samimiyetin, bir anda kesilmesinden ve bunun olası sebeplerinden söz ediyorum. Hangi kısmını anlamadınız?
bence onları görmezden gel en iyi cevap bu onlaraBunun tavrını yapmalı mıyım dersin? İşte kararsız kaldığım nokta bu. Aslında çok örtülü yazdım, bazı hataları var karşımdaki insanların, ama ben pek umursamıyorum açıkçası, dosdoğru dost arayan dostsuz kalırmış derler. İnsanları hatalarıyla kabul edebilirim. Ama bu açıdan, böylesine olumlu bir arkadaş iken kendime haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Bu arada benim uyku saati de gelmiş...
Soğuk davranmanız çok saçma olur? Aranızda bir şey geçmemiş ki.
Sen niye selam vermedin? Almasaydı şimdi emin olurdun.