• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavır koymalı mıyım?

aynen öyle bencede bu laf cuk oturur bu olanlara

Bunun tavrını yapmalı mıyım dersin? İşte kararsız kaldığım nokta bu. Aslında çok örtülü yazdım, bazı hataları var karşımdaki insanların, ama ben pek umursamıyorum açıkçası, dosdoğru dost arayan dostsuz kalırmış derler. İnsanları hatalarıyla kabul edebilirim. Ama bu açıdan, böylesine olumlu bir arkadaş iken kendime haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Bu arada benim uyku saati de gelmiş...

Hiç zannetmiyorum.
Fark ettin mi bilmiyorum ama canım bir mecburiyetleri var algısıyla konuşmuyorum. Başka arkadaşım olmadığını hangi cümlemden çıkardınız onu da anlayamadım?

Bir samimiyetin, bir anda kesilmesinden ve bunun olası sebeplerinden söz ediyorum. Hangi kısmını anlamadınız?
Mecburiyetleri yok derken illa 1 hafta biz ararsak diğerinde de onlar arardı ,plan yapardık ,birlikte olurduk yazmışsınız.Siz başka arkadaşlardan görüştüğünüzden bahsetmemişsiniz ki,var mı yok mu biz ne bilelim.Yani nasıl sizle plan yaptıysalar başkalarıyla da plan yapabilirler dedim.Çok uzun bir süre geçmemiş üzerinden.Bazen yakınlarımızla bile 1 ay görüşemediğimiz oluyor.Son olarak ta zaten belki hamile olduğunuz için hızlarına ayak uyduramayacağınızı düşünmüş olabilirler dedim.Yanlış anlamanızı gerektirecek birşey yazmadım ki.

Bunun tavrını yapmalı mıyım dersin? İşte kararsız kaldığım nokta bu. Aslında çok örtülü yazdım, bazı hataları var karşımdaki insanların, ama ben pek umursamıyorum açıkçası, dosdoğru dost arayan dostsuz kalırmış derler. İnsanları hatalarıyla kabul edebilirim. Ama bu açıdan, böylesine olumlu bir arkadaş iken kendime haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Bu arada benim uyku saati de gelmiş...
bence onları görmezden gel en iyi cevap bu onlara

Düğünden erken ayrıldım.
Eşimi -kuzeninin düğünü, sen annenle kalabilirsin canım- diyerek düğün yerinde bıraktım.
Kayınpederim, annem, babam ve ben kalktık. Hamiş halimle beynim şişti.

Olanı anlatayım.
Düğün yerine geldiğimizde millet pistte oynuyordu şakır şukur, onlar da pistteydi. Oturdum. Bu bahsettiğim kimselerin bizi görmemesi imkansız oturduğum yerden. Önümden geldi geçti kız, ne selam ne bi şey... 3 kere geldi geçti, tam karşımdaki masaya, sandalyeyi bana sırtı dönecek şekilde çekerek oturdu. Ne bana, ne eşime, ne annemlere (Annemlerle oturmuş yemek yemiş, misafir olmuş insanlar yani bunlar) ufacık bir selam. Annem bile tuhaf oldu yani bu ne demek diye. Bunlar çok çiğ hareketler.

Yine hislerimde haklı çıktım...
Çünkü ortada hiçbir şey yok, bilen bilir zaten nasıl biri olduğumu, ama sizi temenni ederim ki bu karşılıklı aile arkadaşlığı ilişkisinde bırak kusurum olmayı, fazlaca verici bile davranmış olabilirim.
Sonuç itibariyle,
Ya bu hoş muamele sonuçu kendini bi halt sanıp kıçı kalktı bunun, ya da kıskançlık, düşünüyorum, başka açıklaması yok.

Düğünden kalkarken de, milletle selamlaştım, yeni çifte mutluluklar diledim ve bunların masalarının önünden bastım geçtim suratlarına bile bakmadan. Mesaj yerine varmıştır umarım.

Doğru bir arkadaşı kaybetti, kendi bilir.

Soğuk davranmanız çok saçma olur? Aranızda bir şey geçmemiş ki.

Hisler be canım hisler, bir şey geçmediğini biliyorum. Zaten ona şaşırıyorum aramızda hiçbir şey geçmedi kötü. Neden benden bıçak gibi kesildi diye. Son eklediğimi okursan...

Sen niye selam vermedin? Almasaydı şimdi emin olurdun.

Hamile halimle kalkıp ayağına mı gideceğim? Masamın önünden göre göre geçtiği halde, annem de var yanımda büyüğü, "Naber?" demek çok mu zor? Ben mi bağıracağım gürültünün içinde selaaaam diye? En son üst üste biz aradık sorduk hallerini hatırlarını. Bi arayıp sormadı diye gönül koymam, o ayrı bir şey de, sen ayaktasın, beni gördün, masamın yanından geçtin... Daha ne kadar emin olmalıyım?

Emin olmak için bir de selam verip heveslisi gibi mi görünseydim bu çiğliğin üzerine?

Sen zaten yüzde yüz kötü niyetinden eminsen bu konuyu neden açtın onu anlamadım. Yol göstermeye çalışıyoruz.

Back
X