• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlıyı çikolatayı bırakanlar

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaslar merhaba
Kilo vermem lazim 5 kilo fazlam var
Kendimi bildim bileli hep tatliya düşkünlüğüm vardı.kücükken toz şekeri yemek kaşıgyla yerdim düşünün:eek:
Önüme pasta baklava koyun 10 dk biter.abur cubur poset doldurup eve gelip geceleri hep yerdim
Her gittgmiz bayram ziyaretlerimizde her önüme gelen tatlıdan da yerdim bıkmadan
Her yemekten sonra mutlaka tatlı bisey yerdim
Bu zamana kadar hep böyleydi fazlası yok eksgi var:KK14: ama hiçbir zaman kilo problemim olmadı
Hep zayifdim :KK52:
Ama evlendim maalesef esimin isi benim isim dolaysyla dageceleri yemek yedim coj fazla yemek yememe ragmen 1.5 senede 4 5 kilo aldım
Bekarken okadar gece yedim tatlilari gotrydum da almadim evliyken neoldu anlamadim
Simdi diyet yapmak istyrum ama birakamyrum deniyorum olmuyorr
Siz nasil biraktınız?özellikle cayı şekersiz içenler ?
Lütfen yazabilirmisiniz ne yapmam gerektgini ?:KK61::KK61:
Dr.gittim tahlilim temiz biraz şekerim düşük:KK3:

çok basit çaya şeker koymuyorum diyeceksiniz ve koymayacaksınız :)
Bende bıraktım şekeri 1 yıl kadar oluyor ..
Sadece türk kahvesinde 1 kesme şeker kullanıyorum ..
Abur cuburu ,kolayı,tatlıyı,ekmeği,tuzu kestim ..
Bir anda ..
Canımda hiç istemedi ..
eskiden paket paket bisküvi götürürken geçen tadına baktım şekerli geldi :)

Maşallah size tatlıyı çok düşkünsünüz ben çayıma üç şeker atıyordum sonra 2 ye sonra 1 en son atmadım böylelikle bırakmış oldum Can'ım sen çok güzel kilo almamışsın şanlısın benimde jelibona düşkünlüğüm vardı her Canım çektiğinde tarçınlı limonlu su içtim halen daha öyleyim ekmeğide bıraktım sadece sade petibörler var ya onları adet Zaman'ında Canım çekiyor 3 tane yiyorum bitiyor

Bende üç gündür diyetteyim aynı senin gibi tatlıyı cok yerim ama 3 gundur ağzima surmedim ve sebat edip kilolarimi vericem inşaallah...

Back