Tatlımsı günlük parfüm

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
163
Vanilya ve misk agırlıklı kokuları kışın sevsem de koku sürmek ruh haline göre değiştiği için bazen tatlımsı meyveli kokular almak istıyorum..
Vanilya kokuları özel olmalı gece ya da sonbahar ıcın uygun...
önerebileceğiniz çok şekerli olmayan ağır cıceksı ve ya cabuk ucan su okyanus tarzı olmayan tatlı parfümler var mı..
gucci envy me ya da light blue gibi olabilir

oriflame elvie ferah çiçeksi baymayan güzel bir koku ama çok tatlımsı değil.
tatlımsı dersen lancome - la vie est belle oldukça tatlı ve baymayan bir koku tavsiye ederim oldukça da kalıcı

Moshino I Love Love öneririm. Meyveli bir koku. Üstelik light blue ile benziyorlar azcık.

tesekkür ederim sizlere,, la vie est belle aklımdaydı denemek lazım ))
moskıno da evet tum parfümleri hoş oluyor

kesinlikle benım de aklımda hele onun pink boquet parfumu var missperada o kokuya cok sağlam dıyorlar :)

kesinlikle benım de aklımda hele onun pink boquet parfumu var missperada o kokuya cok sağlam dıyorlar :)
Evet oda güzel bi çiçek kokusuydu. Ama ben daha çok meyve,vanilya,şeker,pudra tarzı seviyorum. Ondan I Love Love daha çok hoşuma gitmişti

Evet oda güzel bi çiçek kokusuydu. Ama ben daha çok meyve,vanilya,şeker,pudra tarzı seviyorum. Ondan I Love Love daha çok hoşuma gitmişti
o zaman ı love daha ıyıdır cıcek sevmem cok, onu pembe olunca tatlıdır sandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…