- 28 Nisan 2015
- 165
- 4
- 11
- 27
- Konu Sahibi suleekocaa58
-
aaa gerçekten mi bilmiyordum. İnsanın içi bayılır ya tatlıdan su ister o zaman içerim ben de her tatlıdan sonra değil tabiiki ama yapmam artık zaten ailede şeker var :/tatlidan sonra su icmektense bi parca ekmek yemek daha güzel..zira tatlidan sonra su icmek şeker hastaligina sebebiyet veriyormuş..
vla 54 kiloyum ama bilemiyorum neden diye :)Ilk defa duydum böyle bir şey. Tatlı yanında yoğurt duymuştum da şekeri kessin diye, tatlı yerken ekmek çok saçma geldi. Pasta yerken de mi ekmek istiyorsunuz mesela?
Kaç kilogramsınız?
vla 54 kiloyum ama bilemiyorum neden diye :)
Kızlar başlikta belirttiğim gibi herhangi bi tatlıdan sonra canım ekmek istiyo illa bittiğinde değil yerken bile ekmek istiyo o an yicem ekmeği ben bu ne anlama geliyor anlamıyorum aşırı bi istek oluyor ekmeğe karşı
Tesekkur ederim:)Tatlı ile ekmek tüketiyorsunuz ve 54 kg misiniz?
Valla çok şanslısınız ya da fazla tatlı yemiyorsunuz yediğinizde de ekmekle yiyorsunuz demekk..Şanslısınız bence takmaya gerek yok 54 kg iseniz yemeye devam edin
ha ekmek yemisin ha atli ikiisde ayni kapiya çikyor zaten :) glisemik indeksi yakin olmalivla 54 kiloyum ama bilemiyorum neden diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?