• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlıdan sonra ekmek yeme

suleekocaa58

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
165
4
11
27
Kızlar başlikta belirttiğim gibi herhangi bi tatlıdan sonra canım ekmek istiyo illa bittiğinde değil yerken bile ekmek istiyo o an yicem ekmeği ben bu ne anlama geliyor anlamıyorum aşırı bi istek oluyor ekmeğe karşı

Ilk defa duydum böyle bir şey. Tatlı yanında yoğurt duymuştum da şekeri kessin diye, tatlı yerken ekmek çok saçma geldi. Pasta yerken de mi ekmek istiyorsunuz mesela?

Kaç kilogramsınız? :110:

tatlidan sonra su icmektense bi parca ekmek yemek daha güzel..zira tatlidan sonra su icmek şeker hastaligina sebebiyet veriyormuş..

tatlidan sonra su icmektense bi parca ekmek yemek daha güzel..zira tatlidan sonra su icmek şeker hastaligina sebebiyet veriyormuş..
aaa gerçekten mi bilmiyordum. İnsanın içi bayılır ya tatlıdan su ister o zaman içerim ben de her tatlıdan sonra değil tabiiki ama yapmam artık zaten ailede şeker var :/

Kızlar başlikta belirttiğim gibi herhangi bi tatlıdan sonra canım ekmek istiyo illa bittiğinde değil yerken bile ekmek istiyo o an yicem ekmeği ben bu ne anlama geliyor anlamıyorum aşırı bi istek oluyor ekmeğe karşı

Çok da saçma değil.. Ben de çok aşırı tatlı bişi yediysem muhakkak peşine tuzlu bişi yeme isteği duyuyorum bi çımdık da olsa : ) bu da genelde ekmek oluyor en kolay bulunabilir şey... O tatlının aşırılığını bastırma ihtiyacı duyuyorum ben de bazen..

Bende tatlıdan sonra illa tuzlu bir şeyler yemeliyim ama sade ekmek kandırmaz beni, peynir zeytin falan yerim.

Back