• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi tatlı telaş

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
34
Bartın
merhaba bayanlar.
çok şükür dert değil ama bilmediğimden konu açma gereği duydum.
bayram sonrası isteme söz yapılacak evde.nişanımda 1 ay sonra dışarıda olacak. kime sorsam herkes kafasına göre cevap veriyor benımde kafam karıştı.
birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
1. sözde pasta kesilirmi
2.kıza tek taş erkeğe kimi takılır diyor kimi takılmaz diyor ama ben takmak istiyorum kurdale kesılecek sonuçta tek ben olmaz gibi
3. sözde kıza yüzük dışında takı takılırmı
4.söz tepsisi yapmak istiyorum.nişan tepsisi olur söz tepsisi olmaz dıyorlar nasıl oluyor o iş
5. krem rengi diz kapaklarımda sade elbise giyecem yoksa her zaman sözlenmiyorum biraz daha renkli cıvıl cıvıl birşeymi giysem
6. birde bu işlerin sırası ne oluyor. yani pasta börek yenecek sonra isteme kahve ıcılıp yüzükmü takılıyor yoksa isteme yüzük sonramı kahve içilir.
baydıysam kusuruma bakmayın hiç bilmiyorum olmusken de aklıma takılmadan en güzeli olsun istiyorum.
:KK15:

söz tepsisi nişan tepsisi ayrı ayrıda yapabilirsiniz, yada sözde kullandığınızı nişanda kullanabilirsiniz.Söz yüzükleri genelde ince alyanslar şeklinde bence onu almak yerine direk nişan yüzüğü alın, nişandada aynı yüzükler tekrar takılsın.Sözde genelde erkek tarafı kelepçe, tarzı bileklik takarlar diğer konuklar birşey takmaz.Önce isteme olur kahveler içilir kız verildi dedikten sonra yüzükler takılır sonrada yeme içme muhabbetine geçilir :) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

öncelikle hayırlı olsun, tüm soruların hepsini kafanızdan atıp canınız ne istiyosa öyle yapın, misal ben öyle yaptım :) pastamı da kestim, tepsimi de yaptım, eşime yüzük de taktım, kimseden fikir almadan, çok sorarsanız kafanız çok karışır, pasta kesme olayımı herkes çok sevdi, hatta benden sonra bazı gelenler de kendi sözlerinde aynısını yaptı, elbiseni sen nasıl istiyosan öyle seç, ama evet önce kız istenir kahveler içilir kız verilmişse gelsin pastalar börekler :KK9::KK9::KK24:

Isteme ve soz bi arada sanirm biz ayri yapicaz ilk once misafirler geldikten 15 dk sonra filan kahveler ikram edilir kiz istenir sonra yuzukler takilip aile buyuklerin elleri opulur pasta kesmek isterseniz olabilir cokta guzel olur sonra ikramlardan once soz çikolatasi dagitilir ardindan ikramlari verirsiniz gerisi sohbet muhabbet :) biz alyans aldik nisanda da aynisini takicaz taki olarak sozde bisey takilmicak nisanda takilcak bizde soz tepsisi yapabilirsin bende yapmak istedim ama hic vaktim yok suan sen yap bence hos olur hayirli olsun canim :KK49:

Back