Tatlı Essmeraldamıza Tüm KK'nın Geçmiş Olsun Dileklerini İlettik

geçmiş olsun ne kadar güzel bir ziyaret olmuş hepiniz çok güzel çıkmışsınız sevginizin sıcaklığı sayesinde arkadaşımız en kısa zamanda iyileşecektir

çok teşekkür ederiz, eminim en kısa zamanda canavar gibi yavrisiyle kucak kucağa çıkacak hastaneden :asigim:

Ey özgürlüüüüüüük
Essmeraldamız çıktı dün,protein kaybı çıkmamış,bir mutluyuz bir mutlu,sanırım erkekimiz rahat buldu yerini,gelmem de gelmem diyor.
Otur sen orada kuzu kuzu,annen senin için neler çekti leyn..
Bugün dışarıda esmerimiz,rapor işini hallediyor,yarın dinlenir..
Artık yamacıma gelecek,gestapo kılığımla ona sahip mi çıkarım,kızı canından mı bezdiririm bilinmez ama annesi ve ben sanırım hööyt demekten helak olacağız.
Geçmiş olsun,erkekimiz 38 haftaya kadar yerinde dursun
Seni çoook seviyoruz,erkekini de
:teytey::hooray::dance:

çok sevindim dilaremim, rabbim ikisini de korusun kollasın :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayıda nasip eylesin Rabbim(cc.).

Çoook geçmişler olsun...Allah şifalar versin esmerimize..

Ama çok şükür ben gelene kadar tehlike atlatılmış, hastaneden çıkmışlar çok şükür...

Çok şikersiniz bu arada diloşumopuyorumnanaktan
Çenemopuyorumnanaktan

Tekrardan geçmiş olsun. Rabbim hamileliğini hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Sanada bebeğine sağlıklı günler diliyorum esmerim..

Çok geçmiş olsun hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayıda nasip eylesin Rabbim(cc.).

amin güzeller opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…